Mundo Deportivo (Barcelona)

Cap de semana per marcar al calendari

- Ernest Benach

Quan s'acabi la lliga, quan ja hi hagi campió, se sàpiga qui baixa a segona i qui es queda a primera, convindrà recuperar la jornada 23, és a dir la d'aquest cap de setmana. Una jornada en què d'entrada es confirma que si el Real Madrid no ha tornat, com a mínim ha trucat a la porta amb decisió i ja és segon, cosa que fa unes setmanes semblava impossible. La tornada de semifinals de la Copa del Rei no serà gens senzilla per al Barça. I de la pujada del Real Madrid a la baixada de l'Atlético de Madrid que sembla que apunta a hores baixes. Mentrestan­t sembla que l'Alabés ja no és l'equip revelació i el Getafe li ha manllevat el títol honorífic. I els altres dos equips catalans se la juguen molt més del que sembla en una jornada crítica.

La jornada en què el Reus Deportiu hauria d'haver jugat amb el Nàstic, en un dels partits de màxima rivalitat en la història del futbol català i que els granes guanyaran per 1 a 0 perquè el desastre del Reus s'ha consumat definitiva­ment. Un episodi sobre el qual algú, algun dia, haurà de posar llum, molta més llum de la que fins ara s'hi ha posat. Encara hi ha massa dubtes i massa interrogan­ts que no s'han respost a aquesta descomunal vergonya.

Iamb tot això el Barça després de dos empats, certament davant de dos bons equips, se la juga a San Mamés, un camp sempre complicat. Guanyar a Bilbao seria equivalent a eliminar dubtes i posar encara mes dificultat­s a aquells que et volen atrapar. No fer-ho representa­ria donar-los esperances. I, sinceramen­t, no cal

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain