Mundo Deportivo (Barcelona)

El Vilanova està en ratxa

El conjunt d’Agus Isabel, que ha retornat a Primera Catalana, duu tres victòries seguides

- Encarna García

Després d’encadenar tres victòries seguides i vuit jornades sense caure, el Vilanova s’ha col∙locat en la zona còmoda de la classifica­ció del grup 2 de Primera Catalana (és 8è amb 31 punts). Malgrat la bona dinàmica, el seu tècnic, Agus Isabel, parla sempre de prudència: “Hem de tocar de peus a terra i saber d’on venim. Cal sumar al més aviat possible els punts necessaris per la permanènci­a”. I és que el camí del Vilanova no ha estat de roses. El club va tocar fons en tots els àmbits, tant a nivell d’imatge, com econòmic i com esportiu, la qual cosa va acabar amb el primer equip a Segona Catalana, ara fa dues temporades. L’Agus Isabel, un home de la casa que duu 15 anys a l’entitat, se’n va fer càrrec de la plantilla. Va assolir l’ascens com a campió i enguany l’equip té la salvació a tocar.

L’Agus té la clau de l’èxit d’aquest equip: “Penso que és perquè hi ha un sentiment de pertinença al club. Tots els jugadors o són de Vilanova o de la comarca i n’hi ha tretze d’ells que s’han format en el planter”. En aquesta temporada el Vilanova ha mantingut el grup de l’ascens, ja que només s’han fet cinc fitxatges -dels quals dos són porters-. L’equip, amb una mitjana d’edat de 24 anys “està format per gent jove, tot i que tenim alguns jugadors com Aleix Vall, Antolínez, Víctor Morillas o Óscar Hernando, que han jugat en aquesta categoria i en superiors, i ens donen un plus d’experiènci­a”

 ?? FOTOS: PERE PUNTÍ ?? El Vilanova, que dirigeix Agus Isabel ocupa la vuitena posició amb 31 punts així que té molt a prop l'objectiu de la permanènci­a.
FOTOS: PERE PUNTÍ El Vilanova, que dirigeix Agus Isabel ocupa la vuitena posició amb 31 punts així que té molt a prop l'objectiu de la permanènci­a.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain