Mundo Deportivo (Barcelona)

Catalunya i València s’enduen el Trofeu Internacio­nal Ciutat de Barcelona

-

Barcelona ha tornat a ser la capital del judo estatal. Dissabte passat s’hi va disputar 46a edició del Trofeu Internacio­nal Ciutat de Barcelona; un torneig ja més que consolidat i que un any més s’ha convertit en un èxit d’organitzac­ió i de nivell, amb judokes arribats d’arreu d’Espanya, França, Andorra i Itàlia.

La competició, que forma part del circuit de Copes d’Espanya i rep la màxima denominaci­ó, es va dur a terme al Pavelló Olímpic de la Vall d’Hebron.

Catalunya va tenir un paper destacat, especialme­nt en categoria masculina en què es va endur el Trofeu gràcies als ors de Giorgi Bendeliani a -73 kg i Sergi Salas a -90 kg. En fèmines, la Comunitat Valenciana va ser qui va dominar el medaller, tot i els dos ors catalans per part d’Ai Tsunoda a -70 kg i Marta Anton a +78 kg. Edgar Massanés, Kevin Bakker i Teimuraz Khachidze es van penjar les tres plates de la delegació catalana a -73 kg, -81 kg i -90 kg respectiva­ment.

Céline Tsunoda a -63 kg, Ana García Jurado a -52 kg, Miquel Àngel Díaz a +100 kg, Víctor Barrero a -100 kg, Ruben Mani a -90 kg, Pol Menchaca a -81 kg, Mihail Doncila i Luis Veloz a -60 kg van sumar la resta de medalles catalanes: 8 bronzes.

D’aquesta manera, els esportiste­s catalans sumen punts que els permeten avançar posicions al rànquing nacional per tal de poder-se classifica­r per a la fase final del Campionat d’Espanya Absolut 2019

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain