Mundo Deportivo (Barcelona)

Trofeu Ciutat de Tarragona

-

ORIENTACIÓ

Al voltant de 400 corredors i corredores van participar en la 2a prova de la Copa Catalana d’Orientació a Peu 2019 i 13a edició del Trofeu Ciutat de Tarragona d’Orientació.

El Montsant Orientació va voler celebrar els seus trenta anys en un dels primers terrenys de l’orientació catalana: el Pont del Diable, un parc ecohistòri­c als afores de Tarragona, l’atractiu principal del qual és l’aqüeducte romà de les Ferreres, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, dins el conjunt arqueològi­c de Tàrraco.

La cursa, de llarga distància, es va caracterit­zar per uns traçats orientats a aprofitar al màxim un mapa molt condiciona­t per les zones poblades i per la densitat de la vegetació.

El resultat va ser més que satisfacto­ri, amb uns recorregut­s que van saber equilibrar l’exigència física i tècnica en totes les categories. Tommi Juhani Tölkkö (BO) i Marta Bruns (Aligots) van ser els millors en la categoria absoluta.

La pròxima cita amb la copa catalana serà el 31 de març a Prats de Lluçanès, on es disputarà el Campionat de Catalunya de Relleus