Mundo Deportivo (Barcelona)

Duel d’urgències a la Plana

-

Televisió de Badalona / El Círcol Cotonifici i el Sant Cugat viuran diumenge un partit dramàtic per la permanènci­a a la Copa Catalunya. Els badalonins són penúltims (6-14) i els vallesans estan només una victòria per sobre. En el partit d’anada el Círcol va guanyar 71-76, per tant, té un marge de cinc punts de basket-average. Això obliga el Sant Cugat a no fallar per no quedar per darrere dels badalonins. A sis jornades per al final de la Lliga regular la zona baixa està molt calenta i la diferència entre els últims set equips és mínima. El duel entre badalonins i els santcugate­ncs arriba en un moment de màxima confiança per a tots dos equips després de la darrera jornada. Els badalonins van assaltar la complicada pista del Sitges (7375) i el Sant Cugat va ser capaç d’apallissar un rival directíssi­m com el Cantaires Tortosa (72-51) i guanyar-li el basket-average pot ser clau en el tram final de la Lliga. Els badalonins, que fa tres setmanes van canviar d’entrenador amb Òscar Gallifa agafant el relleu de Juli Jiménez, tenen com a referent Marc Jerez, jugador que va ser escollit per l’ALLSTAR, que aporta experiènci­a i domini dins la pintura. Al seu costat Àlex Rodríguez, Miqui Cànovas, Joan Balada, Forteza o Sarasola complement­en una plantilla descarada i de la casa que és capaç de jugar un gran bàsquet tot i pecar de falta de regularita­t. El Sant Cugat de Marc Solanes, que fa un mes va agafar el relleu de Dani José, té com a gran referent Ferran López, escorta tirador. Altres jugadors amb capacitat ofensiva són Marc Algar, Patrick Reyes, Oriol Muñoz i el base Pau Truñó que surt d’una lesió després de tres setmanes. Han recuperat també el pivot Sergio Clemente que està encara fora de forma i el tirador Enric Bas.

En aquest grup 2, també es viurà un apassionan­t derbi badaloní entre el Badalonès-Fruits Secs Corbera, segon (15-5), i el Maristes Ademar, cinquè (11-9). Mentre que el líder, el Ripollet-Aíbaba Restaurant jugarà a la pista del Pia Sabadell, vuitè (9-11).

A l’altre grup, el partit entre el Granollers i el Recanvis Gaudí Mollet B es podrà veure a les television­s locals i a XALA!, demà a les 18h. Els locals són vuitens (9-11), mentre que els visitants, setens (11-9). Per ‘streaming’ també es podran veure els partits Cerdanyola Al Dia, novè (9-11), contra l’Artés, sisè (11-9), i el que enfrontarà el Sol Gironès Bisbal Bàs- quet, cinquè (13-7), amb el Vedru- na, el cuer que encara no ha guanyat cap partit.

A Copa Catalunya Femenina, el nou líder, l’Unilever Viladecans (19-3), rebrà el CN Terrassa, penúl- tim (5-17), mentre que els perse- guidors, el Basket Almeda i el Ci- tylift UniGirona, una victòria per sota, rebran el Draft Gramenet, cinquè (12-10), i el TGN, dotzè (9-13), respectiva­ment

 ?? FOTO: MARC MATA ?? El Círcol Cotonifici està en un moment clau de la temporada amb la permanènci­a com a objectiu
FOTO: MARC MATA El Círcol Cotonifici està en un moment clau de la temporada amb la permanènci­a com a objectiu

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain