Mundo Deportivo (Barcelona)

Classifica­des vuit seleccions de la UB

-

n Ahir van començar les semifinals dels Campionats de Catalunya Universita­ris (CCU) per equips, on la Universita­t de Barcelona, amb vuit seleccions classifica­des, buscarà plaça per jugar les finals, que enguany es disputen a Sabadell, Vila Esportiva Università­ria 2020.

El primer partit de semifinals el jugarà la selecció de futbol femení, la qual s’enfrontarà dimarts 18 a les 10 h davant la URL al Camp Municipal de Futbol Olímpia. Dimecres 19 serà el torn de la selecció de futbol sala femení, la qual s’enfrontarà a la UPF al Pavelló Municipal Nord a les 11.30 h. L’handbol serà l’esport de dijous 20, on les seleccions masculines i femenines de la Universita­t de

Barcelona buscaran una plaça per a la gran final. El rival de l’equip masculí serà la UAB, i la URV el del femení. Els partits es disputaran a les 9.30 h i 13.30 h respectiva­ment a la instal·lació OAR Gràcia de Sabadell. Dimarts 25 serà el torn del volei a les pistes del Club Natació Sabadell, on les seleccions masculina i femenina s’enfrontara­n a la URV a les 10 h i a les 12.30 h respectiva­ment. Finalment les seleccions de rugbi, tant femení com masculí, jugaran les semifinals d’aquest esport el proper dijous 5 de març al Camp de futbol Municipal Roureda.

D’altra banda, animem a tots els estudiants de la Universita­t de Barcelona perquè participin el proper diumenge 1 de març, a la sisena edició de la Unirun, la cursa de la universita­t. Enguany hem d’aconseguir omplir els colors de la Universita­t de Barcelona per tot el recorregut de la cursa.

Esperem que gaudiu de les finals dels #CCU20, i que per sobre de tot, imperi el ‘fair play’

H

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain