Mundo Deportivo (Barcelona)

Un total de 329 parelles busquen aconseguir els Provincial­s

-

n Fins al pròxim diumenge es disputen els Provincial­s de pàdel a les quatre demarcacio­ns de Catalunya. Un total de 329 parelles s’han inscrit en aquesta competició arreu del territori català.

El provincial de Tarragona es juga al Club Tennis Reus Monterols amb la participac­ió de 91 parelles; el de Barcelona es disputa al Pàdel Center Penedès amb 89 parelles que jugaran el torneig; el provincial de Girona se celebra al Pàdel Estany amb la participac­ió de 93 parelles i finalment, el provincial de Lleida té lloc a les pistes del Waps amb 56 parelles.

Us recordem els guanyadors de l’any passat. A Tarragona, el Provincial 2019 coronava Joel Climent i Carlos Bellés com a campions i Ornella Visotto i Eva Vives com a campiones. A Barcelona van guanyar Ricky Martínez i Adrià Mercadal en homes, mentre que en categoria femenina van aconseguir-ho Cristina Gomis i Núria Rovira. El Provincial de Lleida el van guanyar Josep Aymerich i Pablo Burdeos en categoria masculina, i Xènia Clascà i Laia Bonilla en la femenina. El Provincial de Girona va proclamar l’any passat com a vencedors David Canudas i Ferran Sala en categoria masculina i Ariadna Berdala i Fiona Ligi en categoria femenina.

Les finals del Provincial­s de Lleida, Tarragona, Barcelona i Girona es jugaran diumenge al matí a les diferents seus.

Premis paritaris

Aquesta edició serà la primera en què, tal com passa en el Campionat de Catalunya absolut i el Circuit Open, el repartimen­t de premis serà igualitari. Amb aquesta mesura, la federació catalana completa el procés perquè els premis de totes les seves proves tinguin la mateixa dotació econòmica en categoria masculina i femenina. Una mostra més del compromís de l’entitat amb la igualtat i el suport a l’esport femení

H

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain