Mundo Deportivo (Barcelona)

Títol per al Línia 22 a Castelldef­els

N El Generali Palau de Plegamans bat el Magic Studio Manlleu en la final en el debut de la competició femenina

-

n El Línia 22 HC ha guanyat el títol del Campionat de Catalunya de Primera femení. L’equip terrassenc ha superat el FC Barcelona a la tanda dels shoot outs al partit de la final que s’ha disputat al Camp Municipal de la Via Fèrria de Castelldef­els, aquest diumenge, 20 de setembre.

L’encontre va iniciar-se amb l’avantatge del Línia 22 HC en pujar al marcador el primer gol, al cap de cinc minuts de l’inici, per part de l’estic de Lola Delfina Brea. Resultat que s’ha mantingut fins al començamen­t del segon quart, moment en el qual Clàudia Marín ha igualat el resultat. Al tercer quart les blaugranes s’han avançat per un altre gol de Clàudia Marín i a dos minuts de xiular les col·legiades la fi d’aquest tercer quart Clara Pérez ha igualat el marcador. Només restava un quart per conèixer qui seria l’equip guanyador, però el resultat no ha variat (2-2) i s’ha anat als shoot outs en què el Línia 22 HC ha estat més encertat i ha aconseguit el títol de campió (2-2/1-3).

Han dirigit la final les col·legiades Beatriz Estefanell, Maria Asunción Pérez i Núria Casalé. Luisa Sánchez ha estat l’Oficial Tècnica

Hn El Generali HC Palau de Plegamans s’ha proclamat campió de la primera edició de l’Hoquei Lliga Catalana femenina al guanyar per 4-2 el Magic Studio CP Manlleu en la final celebrada al Pavelló Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans, on dissabte i diumenge s’ha celebrat la final a 4 amb l’organitzac­ió conjunta de la Federació Catalana de Patinatge, l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i el CH Palau. I amb les càmeres d’Esport3 en directe.

El Palau, que jugava com a visitant la final, s’ha avançat aviat al marcador amb un gol de Berta Busquets als dos minuts de joc després d’una assistènci­a d’Aina Florenza i en el minut 9 la pròpia jugadora mataronina ha fet el 0-2 en una jugada personal, resultat amb el qual s’ha arribat al descans sense que el Manlleu, que tan bona impressió havia causat en les semifinals contra el Voltregà, acabés de reaccionar. De fet Vanesa Garcia ha enviat una bola al pal a 4 minuts del final que podia haver significat el 0-3.

L’esperada reacció del Manlleu ha arribat als 7 minuts de la segona part quan Anna Casarramon­a ha mar

4-2 de l’equip amfitrió amb tres gols d’Aina Florenza i un de Berta Busquets

cat l’1-2, però un minut després Aina Florenza ha fet l’1-3 amb un espectacul­ar detall tècnic, i un minut després podia haver pràcticame­nt sentenciat la final quan ha disposat d’una falta directa que Fernanda Hidalgo li ha aturat.

I del possible 1-4 s’ha passat al 2-3 quan Maria Anglada ha batut Laura Vicente per tornar l’emoció al partit, que ha entrat en una fase en què cap dels dos equips ha controlat el joc. La pròpia Laura Vicente li ha aturat directa a Nara López a 8’21” del final i Hidalgo també ha aturat en dos temps un penal llançat per Berta Busquets encara amb 7’10” per jugar.

Ha hagut de ser Aina Florenza, amb un xut potent de lluny, que amb el seu tercer gol particular tornés a posar el Palau amb dos gols d’avantatge (2-4) a 5’40” del final.

El Palau, que tants problemes havia tingut en les semifinals contra el Vila-sana, al que va guanyar per 3-2 a la pròrroga amb un gol a 14 segons del final d’Aina Florenza, ha administra­t molt bé el temps restant per no veure compromesa la victòria i el títol d’aquesta primera edició de l’Hoquei Lliga Catalana femenina, que ha estat tot un èxit esportiu i organitzat­iu i en el qual, per primera vegada a la història les quatre àrbitres de la final han estat dones

H

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain