Mundo Deportivo (Barcelona)

El Sabadell Nord impugna el partit contra el Júpiter

-

El Sabadell Nord ha impugnat el seu partit al camp del Júpiter (2-1) per presumpta alineació indeguda del jugador gris-i-grana Ricard López ‘Riki', que, tal i com consta en la web de la Federació Catalana de Futbol, estava sancionat per acumulació d'amonestaci­ons. Ara el Comitè de Competició haurà de fallar i, en el cas, de fer-ho a favor dels sabadellen­cs, li donarien el partit per guanyat 0-3.

D'altra banda, en l'enfrontame­nt a la Verneda es va fer mal al genoll esquerre Jonay, i està pendent de la ressonànci­a per conèixer l'abast de la lesió. El futbolista va notar un espetec i preocupa seriosamen­t, ja que és el mateix genoll en què ja va patir abans una lesió de lligaments encreuats. Juan Carlos Torres, nou tècnic

El Júpiter va anunciar el seu nou entrenador. Es tracta de Juan Carlos Torres, que les dues darreres temporades ha estat en el Masnou de Segona Catalana.

Es lesiona en l’escalfamen­t

El jugador del Castelldef­els, Kevin Díaz, que estava previst que sortís titular contra el Sant Andreu, va patir una lesió muscular en l'escalfamen­t i no va poder entrar a la convocatòr­ia. D'altra banda, en el partit es va retre homenatge a Joel Coch, que complia 100 partits amb la samarreta del Castelldef­els.

Roger, amb un esquinç

El futbolista de la FE Grama, Roger García, va haver d'abandonar el terreny de joc al minut en el partit contra el San Cristóbal (1-1) ja que va patir un esquinç al turmell. Estarà entre dos i tres setmanes de baixa. 200 partits de Javi Gómez L'entrenador del Martinenc, Javi Gómez, va complir el seu partit consecutiu número 200 a Primera Catalana, després de 5 temporades en el Sant Ildefons i 2 (l'anterior i aquesta) al Martinenc.

Andrés González arriba a 500

En el partit contra l'Horta (5-2), l'entrenador del Santfeliue­nc, Andrés González, va arribar als 500 partits al capdavant de l'equip de Sant Feliu. González va començar la temporada 2007/08 a l'antiga Regional Preferent, on va dirigir 68 partits. A Primera Catalana, 144; Partits de ‘play-off', 2; partits a Tercera Divisió, 278; i partits de Copa Catalunya, 8.

Baralla al Bon Pastor-Carmelo

El partit de Tercera Catalana grup 13 que enfrontava el Bon Pastor i el Carmelo es va haver de suspendre al minut 92, a falta de 8 minuts per al temps afegit, amb 2-3 al marcador, per, segons explica a l'acta el col·legiat Raúl Hernández Tena, “una baralla multitudin­ària entre jugadors dels dos equips i aficionats locals i visitants. El jugador Rodrigo Tejada del Bon Pastor va empènyer bruscament tirant-lo a terra un jugador adversari, tot seguit el jugador Maicol Andrés Vasquez del Carmelo va saltar de la grada al terreny de joc per clavar una puntada de peu per l'esquena a un adversari a l'alçada de l'espatlla, fet que va provocar que aficionats dels dos equips saltessin al terreny de joc iniciant així la baralla multitudin­ària entre jugadors i aficionats”.

Més incidents a Tercera Catalana

El partit del grup 4 entre el Tiana i el Llavaneres es va suspendre al minut 74 (4-3) per una baralla entre jugadors i públic. Segons explica l'àrbitre, Marc Güemes Blázquez, “el jugador número 10 del Tiana, Carlos Alonso, i el jugador número 5 del Llavaneres, Christian Durán, s'han encarat a empentes a un metre de la tanca on estava l'afició. Quan ja estaven amonestats tots dos jugadors, han arribat la resta i tot ha anat a més. Empentes amb força excessiva, insults, so d'una clatellada i crits posteriors. En estar tan a prop l'afició, els seguidors s'han unit a la baralla”.

Es lesiona el col·legiat

L'àrbitre del partit Pobla ClaramuntM­onjos (3a Catalana, g. 12), Mohamed Akhazzan, es va lesionar al genoll esquerre i va haver de suspendre el partit al descans (3-2).

Batalla campal

En el grup 10 de Tercera, el partit que enfrontava el PB Sant Vicenç Horts amb el Viladecans B es va haver de suspendre al minut 87 (0-5) perquè tots dos equips es van veure immersos en una autèntica batalla campal.

Pirri torna de Corea

L'entrenador Jose Quereda ‘Pirri' torna de la seva aventura a Corea del Sud per motius familiars, després d'haver estat 20 mesos a l'FC Potential. La seva intenció és continuar treballant a Catalunya, tot i haver tingut diverses propostes per marxar fora un altre cop. “La meva mare és gran i ella està per sobre de tot. Tenia dos anys més de contracte a Corea, però això no és important. Vinc voluntària­ment i espero poder trobar algun club aquí que em permeti seguir desenvolup­ant la meva feina”, diu el preparador. Partits entre setmana PRIMERA CATALANA Guineueta-Mataró ............. (15/4) 20.30 Sant Ildefons-El Catllar.......(15/4) 20.30

?? FOTO: MORATA ?? El Sabadell Nord