Mundo Deportivo (Barcelona)

El Cornellà de Guille F. Romo té més a prop la 1a RFEF

-

Al Cornellà li resten dos partits -a casa contra La Nucía i al Rico Pérez, davant l'Hércules- per posar punt i final a la segona fase. Ara, després d'una treballadí­ssima victòria al camp de l'At. Levante (0-1) és líder del seu subgrup i veu l'ascens a la Primera RFEF molt a prop. L'entrenador dels cornellane­ncs, Guille Fernández Romo, valorava amb molta humilitat la fita aconseguid­a pels seus jugadors: “Estem arribant a la recta final i tots els equips tenen els seus objectius col·lectius i individual­s i és normal que siguin partits en què hi hagi molta tensió i responsabi­litat. Davant l'At. Levante ens vam imposar allà on volíem i a la segona part vam donar un puntet més i va arribar el gol. Al final ho vam aconseguir. Vam assolir tres punts sabent que cal lluitar fins al darrer minut del darrer partit”. El preparador reconeix que va haver un punt d'inflexió en la temporada, que va ser el partit contra l'Espanyol B de la primera fase, en què l'equip perdia 1-3 al descans i va acabar guanyant 4-3: “Des d'aquell dia l'equip ha mantingut un nivell d'exigència i rendiment en cada partit molt alt. Això és molt difícil de mantenir. Estem al final i és normal que les energies fallin, portem molt estrès a les cames, però cal estar orgullós d'aquest equip i lluitarem fins al darrer dia”.

Continua la romeria

Segueix la romeria del president de la FCF Soteras Vigo per Catalunya. Va anar a Vilafranca i va intentar sembrar dubtes sobre l'exdelegat del Penedès-Garraf, Manel Duran davant l'escassa concurrènc­ia que es va donar cita. Ara té previst anar avui a Lleida.

Carta dels opositors

D'altra banda, la plataforma ‘Per una FCF dels clubs' va enviar una carta a totes les entitats detallant les irregulari­tats que ha comès la Federació: “Han posat en risc la salut de tothom amb una tornada a la competició improvisad­a i sense garanties; no han defensat els interessos generals del futbol català; han creat una estructura amb despeses salarials de 5,5 milions d'euros; el president es va presentar afirmant que no anava a cobrar i mentint a tota l'assemblea es va assignar un salari de 120.000 euros; han mantingut les retribucio­ns absolutame­nt desproporc­ionades; Han cobrat als centres mèdics de manera irregular i han provocat una sanció a la FCF de 876.827,67 euros; han menyspreat el col·lectiu arbitral; han menyspreat a la dona en el món del futbol”, expliquen en el seu escrit.

Més veus discordant­s

Dijous a les 12h, a Vosseler Abogados (Rambla Catalunya, 98) tindrà lloc la presentaci­ó de l'Associació de Clubs de Futbol Aficionat de Catalunya (ACFAC) una agrupació que lluita per combatre les dificultat­s que troba el futbol modest a nivell sòcio-econòmic i jurídic-esportiu. Cristian: “Estem realment fotuts”

El Sant Andreu va caure a casa amb el Castelldef­els (1-2). El tècnic, Cristian García, reconeixia que “estem realment fotuts perquè no som capaços de guanyar a casa i teníem l'oportunita­t de segellar la classifica­ció per al play-off. El Castelldef­els ha fet dos xuts a porta i ha marcat dos gols”.

El Badalona no depèn d’ell

Amb la derrota a La Nucía, el Badalona va veure molt reduïdes les seves esperances de jugar a 1a RFEF la temporada vinent. El central Ismael Moyano va dir això: “El gol, fruit d'una cadena d'errors, ens va fer molt de mal. No vam saber reaccionar i això que sabíem perfectame­nt el que ens estàvem jugant. Ara hem de guanyar els dos partits de casa i després esperar” Demà, Hércules-Llagostera

Demà dimecres, a partir de les 17h, el Llagostera visitarà el Rico Pérez, per jugar davant l'Hércules el partit endarrerit que es va ajornar per positius per covid-19 en l'equip gironí.

Es lesiona Álex Iglesias

El jugador del Manresa, encara juvenil, Álex Iglesias va haver d'abandonar el terreny de joc als 4 minuts en el partit contra el Vilassar Mar (0-0). En una pilota dividida es va lesionar el turmell i pateix un esquinç. Pel que fa a Nil Pradas, que es va lesionar el 18 d'abril passat contra el Sant Andreu, s'han confirmat els pitjors pronòstics. Té un trencament de lligaments encreuats, passarà pel quiròfan i estarà al voltant dels 9 mesos de baixa. Ja va patir la mateixa lesió a l'altre genoll.

Setè porter que debuta a Sant Feliu Continua la maledicció a la porteria del Santfeliue­nc. I és que davant del Peralada (1-0) va haver de debutar el setè porter aquesta temporada, ja que va estar sota pals el juvenil David Jiménez. Ja han passat pel marc del conjunt de Sant Feliu, Oriol Martí, Èric Alcaraz, Álex Baño, Juan Lorente, Sergio Sánchez i el darrer a arribar, Toni Lechuga. Suspension­s a Tercera Catalana

En el grup 17, el Celrà-Anglès no va començar, ja que el terreny de joc estava impractica­ble ple de bassals per la pluja. En el grup 18, el Vilablarei­x-Sant Ponç es va suspendre al minut 32 amb 1-2 al marcador pel mateix motiu. Al seu torn, en el grup 15 el partit La Seu UrgellButs­ènit no va començar, ja que l'equip visitant no es va presentar amb el nombre de jugadors mínim