Mundo Deportivo (Barcelona)

El català d’Enduro celebra la tercera prova de la temporada a terres valenciane­s

-

→ El Campionat de Catalunya d’Enduro ha viatjat fins a terres valenciane­s on ha tingut lloc la tercera cursa de la temporada. El municipi de Cabanes, ubicat a la província de Castelló, ha estat la seu de la prova la qual ha reunit un centenar de pilots del Campionat de Catalunya d’Enduro.

Cristòbal Solà, de la categoria Júnior Open, ha estat el vencedor de l’Enduro de Cabanes. El pilot del Moto Club Segre ha estat l’únic participan­t capaç de rebaixar el crono per sota dels 17 minuts, concretame­nt 16:41. El bon ritme del corredor d’Oliana l’ha permès enfilar-se fins a la primera posició del podi de la categoria Júnior Open.

Raül Guimerà ha estat el més ràpid de la categoria Enduro Elit (17:16).

El vencedor d’E-125 2 Temps ha estat Alfredo Pellicer (17:04). Xavier Gil (18:01) ha completat el segon esglaó del podi.

Miquel Lluch ha estat el pilot més destacat de la categoria Sènior B 2 Temps amb un resultat final de 17:10. Èric Garcia i Jesús Ferreres han mantingut un duel molt igualat per la segona posició, que finalment s’ha endut Garcia per poc més de dos segons de diferència.

La categoria Sènior B 4 Temps ha estat una de les més igualades de la jornada. Marc Calmet s’ha imposat (17:33) amb tres segons de marge sobre el segon classifica­t, Dani Subirats (17:36).

Calmet ha comentat: “Un enduro que pensava que seria més senzill però ha acabat essent prou complet. Recorregut pedregós i exigent, tot i què de quilometra­tge curt. Les especials un pèl curtes també i això ha fet que costés més del compte marcar diferèncie­s. Al final he pogut vèncer en la darrera passada a l’especial i molt content. Ara a seguir entrenant!”

Marc Truyols ha estat el protagonis­ta de la categoria Júnior Trofeu. El pilot del Moto Club Corbera ha completat l’Enduro de les Cabanes amb un temps total de 13:51.

El pilot més destacat de la categoria Sènior C 2 Temps ha estat David Martínez (14:16), que ha vençut amb solvència la resta de rivals.

Ramon Codina (14:36) s’ha enfilat a l’esglaó més alt del podi de la categoria Sènior C 4 Temps.

El guanyador en Màster 45 ha estat Jordi Tugues (14:31), seguit de David Gómez, segon; i en Màster 55 ha vençut Sergi Lasala (15:08).

Finalment, pel que fa a la categoria femenina, Maria San Miguel s’ha imposat a la resta d’adversàrie­s amb un temps total de 15:14 ●

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain