Mundo Deportivo (Barcelona)

Èxit total a Empuriabra­va

-

→ Celebrada a la Platja de la Rubina d’Empuriabra­va (Castelló d’Empúries) la segona regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques en la seva modalitat de circuit, amb una gran participac­ió, que va incloure dos pilots procedents de Madrid i un de Cantàbria, atrets per l’habitual bona organitzac­ió del campionat. D’aquesta manera, el Campionat de Catalunya open es retroba amb pilots forasters, després de vàries temporades. Aquesta cursa estava directamen­t organitzad­a per la Federació Catalana de Motonàutic­a i va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i l’empresa Full Gas Motor.

La cursa estava convocada per a tres categories de conducció dempeus, popularmen­t anomenades “jet” i es va disputar per un total de nou mànegues, tres per a cadascuna de les tres categories: Esquí GP1, Esquí GP3 i Esquí F4, aquesta darrera reservada a pilots sense palmarès.

En la categoria GP1 va resultar vencedor de nou Denis Munnikhuis, que va guanyar les dues darreres mànegues, però li va resultar molt més difícil del previst, tota vegada que va participar el veterà pilot Narcís Pujol qui, amb palmarès internacio­nal, es va adjudicar la primera mànega i la segona posició de la cursa. Tercer va ser el pilot local Salvador Canet.

Les mànegues de la classe GP3 van ser també molt disputades, especialme­nt entre Joan Sevil i Roger Pujol. Pujol es va endur la primera i la darrera mànega, però va patir una falla mecànica a la segona que el va fer baixar fins a la cinquena posició, la qual cosa va ser aprofitada per Sevil. En canvi el mateix Sevil només va poder ser tercer a la darrera mànega, de tal manera que tots dos van acabar la regata empatats a punts, però es va donar per guanyador a Pujol, perquè reglamentà­riament es desempata en favor de qui té el millor resultat a l’última mànega. Tercer va ser Narcís Segura. Sevil i Pujol estan separats a la general per menys de tres punts, la qual cosa promet una temporada emocionant.

Les mànegues de la categoria F4 van acollir diversos pilots novells. El millor resultat va ser per a Àngel Cabrera, seguit d’Eric Izquierdo i del madrileny José Carlos Ibarra.

La propera regata està prevista el dissabte dia 11 de maig a Port Ginesta ●

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain