Mundo Deportivo (Barcelona)

Això del Barça

- Ernest Benach

No hi ha setmana sense sorpreses ni ensurts, no hi ha setmana tranquil·la a can Barça. I aquesta setmana, tot recordant el mestre Cuní, podríem ben bé haver proclamat allò de “Xavipuntsí o Xavipuntno”. De fet, i més enllà de tot l’enrenou i les anades i vingudes de tots els protagonis­tes, president, directius, director esportiu, entrenador, cos tècnic, aspirants a entrenador, representa­nts dels aspirants a entrenador, hem pogut votar què en pensàvem del tema per terra, mar i twitter, i pràcticame­nt tots els mitjans de comunicaci­ó, directamen­t o indirecta, ens han fet la pregunta. Xavi ,sí,o Xavi, no...

I ha sigut que sí, que Xavi Hernández es queda i segueix. El tema més que per un article donaria per un llibre, o una sèrie per alguna plataforma perquè hi ha molts elements que han intervingu­t en aquest afer, i no només de caràcter esportiu. Sigui com sigui, Xavi serà l’entrenador del Barça la propera temporada. Tot sigui a fi de bé, i per començar seria desitjable que d’entrada afrontéssi­m el present amb garanties, o sigui que aquesta temporada s’acabi de la millor manera possible, segons a la lliga i una mica més tranquils.

L’excepció a aquest estat de neguit permanent, per variar en els darrers temps, és el primer equip femení del Barça. Quin ofici! A Stamford Bridge, escenari futbolísti­c d’una extraordin­ària dificultat, el Barça va jugar un partit seriós, amb una Aitana espectacul­ar, presentant credencial­s per seguir sent oficialmen­t les millors d’Europa.

En fi, és el que hi ha ara mateix. I és que això del Barça és molt complicat. Diria, fins i tot, que és molt difícil ●

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain