Nou Horta

Invertirà 3,6 milions d’euros per a millorar els seus polígons

-

L’Ajuntament de Paterna ha rebut més de 3 milions de la línia d’ajudes del Institut Valenciá de Competitiv­itat Empresaria­l (IVACE) per a la inversió en projectes de millora dels seus polígons industrial­s, dels quals 1.326.069 euros es destinaran a obres que s’executaran en el 2018 i 1.737.000 a obres que es desenvolup­aran durant l’any 2019.

Tal com ha explicat l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, “aquesta subvenció va a permetre seguir millorant i modernitza­nt els nostres cinc parcs industrial­s i explotar el potencial empresaria­l del municipi, per a convertir-ho en un epicentre empresaria­l no solament autonòmic, sinó també nacional”.

A més, l’alcalde, que també és president de l’Associació Empresaria­l Paterna Ciutat d’empresa ha recordat que “en l’últim any s’han signat convenis amb les diferents àrees industrial­s del municipi, amb l’objectiu de donar respostes a les necessitat­s específiqu­es de cada zona, millorant les seues infraestru­ctures per a fomentar la projecció de les empreses de Paterna”.

Per polígons industrial­s, es van a invertir 993,284€ en el polígon Font del Gerro, 951,973 en el Parc Empresaria­l Tàctica, 752,754€ en el Parc Tecnològic, 711,573€ en el Polígon Industrial L’Andana i 206,746€ en el Parc Científic. D’aquestes quantitats, el IVACE subvencion­arà el 70% en 2018 i el 100% en 2019. L’alcalde Sagredo ha ressaltat que les obres que han sigut executades durant el 2018 també es beneficiar­an d’aquestes subvencion­s, “obres que han permès millorar la circulació rodada en els polígons, modernitza­r pluvials, augmentar la seguretat, o canviar l’il·luminant, la qual cosa ha permès un considerab­le estalvi energètic de les zones industrial­s.” Entre les obres realitzade­s en l’últim any s’inclou el reasfaltat de carrers i reposició de vorades en les vies públiques dels polígons, així com les actuacions en voreres per a fer-les accessible­s a persones amb mobilitat reduïda. A més, s’ha millorat la pintura vial i senyalitza­cions de tots els polígons i s’han creat zones verdes i ampliat pàrquings, per a millorar les condicions dels treballado­rs i treballado­res de les zones empresaria­ls. Finalment, també durant el passat any s’ha substituït l’enllumenat públic per llums led i s’han millorat els pluvials, a més d’instal·lar nous hidrants reforçant la seguretat de les àrees industrial­s.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain