Nou Horta

Comencen les Festes 2018

-

Quan a mitan de juliol una cercavila transcorre un dissabte a la nit és signe inequívoc que la festa ja s’apropa. És, sense dubte, la nit de la solemne exaltació de la Regina de les Festes i de la seua Cort d’Honor, la nit on la població enceta d’alguna manera les seues festes que a partir del 9 d’agost i fins al 19 es desenvolup­aran d’una manera vertiginos­a. Sandra Cifre Sancho va ser la protagonis­ta absoluta d’eixa nit encetant un regnat que li farà viure un estiu molt especial. Amb un somriure constant al rostre, va rebre la banda de mans de la seua antecessor­a, Andrea Nogueroles, que es va acomiadar amb molta emoció del seu regnat. Com a màxima autoritat del poble, l’Alcalde Eugenio Fortaña fou l’encarregat de coronar-la com a regina mentre el regidor de Festes, Ismael Corell, li imposà la insígnia d’or del consistori. Un protocol perfectame­nt complit que es rematà amb focs d’artifici.

Ja amb l’escenari complet, Sandra escoltà les tendres i afectuoses paraules d’Anna Añón i María Martínez que foren el primer regal de la vetlada al que seguiren els de les entitats i associacio­ns del poble.

La gala, presentada per Vicente Ruíz “El Soro” i Eva Rogel, finalitzà amb l’actuació de Divinas i el seu repertori de música clàssica i pop. El sopar de quintes torna amb èxit

Harmonia i bon humor és el que es viu tots els anys al sopar de quintes de Turís. Una cita que amb només tres anys s’ha consolidat de manera ferma al calendari de les festes del poble.

Un poc més de mil persones es concentrar­en a la Plaça Vicent Ribes abraçant des de la quinta del 34 fins la del 2001. El límit d’edat es difuminà a l’hora de passar-ho bé en una nit on també cobraren especial protagonis­me les quintes que compleixen 25 i 50 anys.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain