Nou Horta

Saluda de l’Alcalde

-

No puc negar-ho, m’agrada l’ambient que es crea al nostre poble quan arriben les festes d’agost. Vore la gent al carrer en harmonia en els diferents actes, disfrutant i compartint, sense incidents que lamentar. Eixa és la imatge que tot alcalde somia i que jo tinc la sort de viure cada any, perquè és precisamen­t la que oferix el nostre poble.

Vull animar a tot el veïnat a partici- par de l’ampli programa festiu que hi ha preparat i que ens permetrà retrobar-nos amb la nostra vessant més festiva com a poble.

Una abraçada i un reconeixem­ent per a Andrea Nogueroles Domingo, regina de les Festes del 2017, i per a la seua cort d’honor. Hem viscut un any ple d’emocions que confie que recordareu amb estima. Ara ja formeu part de la història de les festes de Turís, moltes gràcies perquè heu complit a la perfecció amb la vostra tasca de representa­r el nostre poble. I una salutació ben especial per a Sandra Cifre Sancho i la seua cort que són les continuado­res de la tradició. Desitge que tingueu un bon regnat i que visqueu unes festes inoblidabl­es, plenes d’alegria i diversió, però amb gran responsabi­litat a l’hora de representa­r Turís.

Des de l’equip de govern volem estendre este desig a tota la població. Res ens pot enorgullir més que un poble unit gràcies a la festa viscuda amb pau i respecte. La nostra política sempre ha estat marcada per una consigna: treballar pel bé comú sense tindre en compte cap altre aspecte, amb honestedad i, per descomptat, assumint tant els encerts com les errades que, a la fi, sempre ens servixen per aprendre i millorar. Amb eixe esperit esperem un any més les nostres estimades festes ! Que les disfruten !

 ??  ?? Eugeni Fortaña
Eugeni Fortaña

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain