Nou Horta

Millora dels parcs públics amb ajuda de la Diputació

-

Una part dels fons SOM de 2018, que la Diputació de València atorga anualment als ajuntament­s, s’ha destinat a millorar la seguretat i la instal·lació de nou mobiliari i jocs en els parcs i jardins de la localitat d’Albalat dels Sorells.

Com ha comentat l’ alcalde de la localitat, Nicolau Claramunt, s’han destinat 40.000 euros per a fer estes millores. Una part important d’estes inversions es realitzara­n en el parc del carrer Mestre Serrano. La corporació vol revalorar este parc que històricam­ent ha rebut sempre menys inversions.

Per altra banda, el regidor de Participac­ió, Xavi Vázquez, ha comentat que a l’hora de decidir com invertir estos 40.000 euros s’ha tingut en compte l’opinió que els usuaris van fer en el seu moment en les jornades de participac­ió orga- nitzades des de la Regidoria. Així s’atendran algunes de les reivindica­cions més demanades pel veïnat com ara la instal·lació de més jocs i una font en el parc de Mestre Serrano, eliminació dels esglaons del parc Hort del Comte on hi han hagut diversos accidents, instal·lació d’una tirolina en el parc dels paellers i tancaments en forma de burlador en les entrades i eixides dels parcs per guanyar en seguretat.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain