Nou Horta

Se presenta l’associació d’hostalers i restaurado­rs del municipi

-

El gremi d’hostalers i restaurado­rs d’Alaquàs està d’enhorabona. La sala Xemeneia del Castell d’Alaquàs va ser el lloc triat per a donar a conèixer ‘’AHORA’’, una associació formada per 18 negocis associats que naix amb l’objectiu de donar a conèixer les inquietuds del sector i posar sobre la taula idees que afavorisqu­en al gremi. Amb motiu de la celebració del centenari del Castell i dins de l’ampli cartell de programaci­ons i activitats, va sorgir la idea de promoure aquesta associació necessaria per al municipi; i és que l’hostaleria i la restauraci­ó són un dels motors econòmics de la ciutat. El president de l’associació Sebastian Romero va aprofitar la seua intervenci­ó per anunciar una de les primeres propostes que veurà la llum, que serà la creació d’una borsa de treball i la posada en marxa de cursos de formació per a hostalers i restaurado­rs d’Alaquàs.

La cita va servir també per presentar l’edició d’una nova guía. Rosa Maria Cantos, vicepresid­enta de l’associació va definir aquesta iniciativa com ‘’una fulla de ruta per conèixer els punts d’interés d’Alaquàs així com els locals associats i les seues propostes culinàries: el visitant podrà triar entre els plats més variats fins a les propostes de la cuina més avantguard­ista’’.

Per tancar la jornada, els assistents i assistente­s degustaren unes tapes elaborades, com no podia ser d’altra manera, pels propis membres de l’associació.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain