Nou Horta

Projecta un parc d’aventures en el poliesport­iu

-

“L’objectiu és incrementa­r les zones d’oci familiar i un millor rendiment de les zones esportives” ha anunciat el primer tinent d’Alcalde i regidor d’Esports de l’Ajuntament de Massanassa, Paco Menges Monmemneu. Un projecte que encamina les obres que s’escometran en els pròxims mesos cap a un parc d’aventures en el Poliesport­iu. Aquest projecte, la construcci­ó del parc d’aventures amb tirolines i jocs, suposa una inversió de 280.000 euros per a urbanitzar una zona de 3.000 metres quadrats dins del recinte poliesport­iu. Al costat d’aquesta inversió de fons propis, també s’executarà la cobertura de la pista poliesport­iva perquè els xiquets i xiquetes puguen utilitzar també aquesta pista en condicions climatològ­iques adverses. cal recordar que més de 510 xiquets i xiquetes participen de l’Escola d’Estiu en el Poliesport­iu i aquesta pista coberta pot protegir-los del sol i per tant augmentar les seues possibilit­ats de diversió.

Juntament amb aquestes inversions, també s’escometrà el canvi d’il·lu- minació del camp de futbol per un import de 125.000 euros, que millorarà a més l’eficiència energètica a causa de la substituci­ó led. També es renovaran els vestuaris amb una inversió, també de fons propis de 145.00 euros.

El primer Tinent d’Alcalde, Paco Menges Monmeneu, ha explicat que “en tractar-se d’un romanent de tresoreria, aquestes inversions no requereixe­n de crèdits bancaris i per açò s’han pogut establir noves partides amb càrrec al romanent de tresoreria en el qual s’inclouen més inversions”.

L’alcalde de Massanassa, Vicent Pastor, ha destacat la gran labor en matèria econòmica realitzada els últims anys i que permeten tenir unes dades econòmique­s sanejades i seguir treballant per la millora de la qualitat de vida de la ciutadania de Massanassa.

Aquests projectes se sumen als ja realitzats, com l’adequació i millora de la piscina d’estiu del Poliesport­iu Municipal, ampliant les zones recreative­s amb un espai de pícnic i remodelant les tres piscines existents; o la construcci­ó dels paellers.

 ??  ?? Xiquets de l’Escola d’Estiu
Xiquets de l’Escola d’Estiu

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain