Nou Horta

Mónica Oltra destaca l’estabilita­t i la capacitat de diàleg del Govern del Botànic

-

La Vicepresid­enta de la Generalita­t i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, va participar a la Trobada Ciutadana celebrada a l’Auditori de Paiporta. L’acte formava part dels Diàlegs d’Estiu, un programa que se celebra dins del Fòrum Ètica Pública i Democràcia, promogut per la Generalita­t Valenciana a diferents pobles i ciutats arreu de la geografia valenciana.

A l’inici de la seua intervenci­ó, Oltra va alabar els canvis esdevingut­s als últims anys a Paiporta, amb un govern en coalició d’esquerres com el que hi ha a la Generalita­t. La vicepresid­enta es va centrar en explicar les polítiques més rellevants per a la seua Conselleri­a, a més de comentar la trajectòri­a del Govern del Botànic, del què va destacar la capacitat de diàleg i l’estabilita­t. “Es tracta del govern més estable de la història de l’autogovern” valencià. En la presentaci­ó de l’acte, l’alcaldessa de Paiporta va qualificar la situació amb què es va trobar Govern de Botànic com “d’emergència social”, per culpa de “l’eliminació del nostre sistema de serveis socials d’una manera tan brutal com va fer el Par- tit Popular en els seus anys de mandat”.

Fent un repàs de les 60 lleis aprovades pel seu govern durant els últims anys, Oltra va incidir a les noves polítiques pel que fa a sanitat universal, mitjans de comunicaci­ó públics, combat de la violència de gènere i la pobresa, avanços en igualtat de drets de les persones LGTBI i transparèn­cia, entre d’altres.

Per a acabar la seua intervenci­ó inicial, la Vicepresid­enta va avançar que en un futur pròxim podran “atendre allò important, no només allò urgent, amb polítiques 100% botànic”.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain