Nou Horta

El CEIP El Crist comença el curs amb portes i finistres noves

Millora el aïllament tèrmic dels edificis amb un major confort de la comunitat educativa

-

El Col·legi El Crist de Meliana ha començat el curs 2018-2019 amb les portes i finestres renovades amb l’actuació que s’ha finalitzat aquest estiu dins del pla d’eficiència energètica impulsat per la Diputació, en coordinaci­ó amb la Conselleri­a d’Educació, per a la millora dels centres educatius d’infantil i primària. El total de la inversió ha sigut de 156.292,07 €, realitzada per l’empresa de la comarca Abad y Castells, SL. L’actuació ha consistit en el canvi de totes les portes i les finestres exteriors dels dos edificis, el d’infantil i el de primària. Això comporta un aïllament tèrmic dels edificis que els fan eficients des del punt de vista energètic, amb un major confort de la comunitat educativa pel que fa a la temperatur­a, l’estalvi energètic i l’aïllament acústic.

Com explica la regidora d’Educació, Susana Marín, “al llarg de tota la legislatur­a estem realitzant actuacions importants de millora en el mantenimen­t dels centres educatius de Meliana de competènci­a municipal. Hem seguit una planificac­ió, d’acord amb les prioritats marcades per l’Oficina Tècnica Municipal, que hem anat contemplan­t en els diversos pressupost­os municipals”. A més, com en este cas, també s’ha comptat amb el suport de la Diputació i d’altres administra­cions. En aquests anys, s’han millorat els lavabos, les façanes, la pintura interior dels edificis, els patis, la il·luminació i les instal·lacions elèctrique­s i altres.

D’altra banda, destaca la responsabl­e, “la planificac­ió de la Regidoria i l’Oficina Tècnica Municipal continua i es fa en coordinaci­ó amb la direcció dels centres educatius i les AMPA”. De fet, també s’estan fent en este inici de curs actuacions al pati del CEIP Mediterran­i i la pintura exterior de l’edifici, a més de diverses actuacions de millora de la mobilitat i l’accessibil­itat als carrers dins del pla de camins escolars segurs.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain