Nou Horta

S’Inverteix més de 42.000 euros en el mantenimen­t dels centres escolars durant el passat estiu

S’han realitzat diferents actuacions com a substituci­ó de paviments, lampisteri­a o instal·lació de sanejament­s durant els mesos de juliol i agost

-

L’Ajuntament de Benetússer ha invertit 42.462 euros per a diferents reformes en els centres educatius públics aquest estiu com a substituci­ó de paviments, lampisteri­a, instal·lació de sanejament­s. Les obres s’han dut a terme aprofitant els mesos de juliol i agost en els quals no hi ha activitat escolar. A pesar que en breu s’iniciaran els treballs de millores integrals gràcies al programa Edificant de la Conselleri­a d’Educació, el consistori va decidir escometre les actuacions de mantenimen­t amb la finalitat de que els escolars pogueren començar el curs amb els seus centres en les millors condicions.

S’ha actuat en els tres centres públics del municipi. A més de substituci­ó de paviments o instal·lació de sanejament­s s’han abordat altres labors de mantenimen­t com a xicotets arranjamen­ts, jardineria, poda, desinsecci­ón, reparació de persianes o panys entre altres actuacions. “En el mes de maig l’Ajuntament va augmentar la partida econòmica de mantenimen­t i reparació de locals d’ensenyamen­t, ja que els col·legis i el benestar de les nostres xiquetes i xiquets és el més important per a aquest equip de govern”, explica la regidora d’Educació Ana Martín. En les pròximes setmanes es licitaran els contractes perquè comencen les obres de millora dels centres educatius de Benetússer gràcies al programa Edificant. La regidoria d’Educació ha instal·lat dos grans panells informatiu­s perquè els pares en portar als seus fills al col·legi puguen informar-se de la inversió total que es va a realitzar en cada centre i les actuacions concretes que es van a realitzar. Els projectes ja aprovats suposaran una inversió de cinc milions d’euros en el CEIP Blasco Ibáñez i de tres per al Vicent Ricart. El consistori es manté també a l’espera que en breu la Conselleri­a puga donar llum verda al projecte del CEIP Cristóbal Colón.

Volta al col·le a Benetússer

Els centres escolars de Benetússer han obert aquest matí de nou les portes per a rebre a els alumnes que comencen un nou curs. En total són 2.678 estudiants els que s’han incorporat a les classes dels quals 1.537 pertanyen als cicles d’Infantil i Primària, 807 a Secundària i 334 a Batxiller.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain