Nou Horta

La 4ª edició de Firalborai­a obri les seues portes

La fira comercial i artesanal se situarà en el passeig Aragó

-

Un any més, Firalborai­a torna al passeig d’Aragó en la seua quarta edició per a oferir l’oferta comercial, artesanal, social i gastronòmi­ca dels comerciant­s d’Alboraia.

En aquesta ocasió, els dies 26, 27 i 28 d’octubre la fira comptarà amb més de 40 estands de comerços, artesans i un programa d’activitats replet apte per a totes les edats.

Aquest esdevenime­nt, organitzat per l’Ajuntament d’Alboraia, té com a finalitat promociona­r i dinamitzar el comerç local del municipi. Firalborai­a compta amb expositors de diferents sectors: automoció, rebosteria, tecnologia, perruqueri­a, tendes de roba, papereria, i molt més. Així mateix hi haurà activitats programade­s com música en directe, un taller de reciclatge ecològic, pinta cares, balls, activitats esportives a més de castells inflables per a xiquets i xiquetes.

D’altra banda gràcies a la col·laboració de comerciant­s, artesans i empre- ses es realitzara­n diferents sorteigs entre totes les persones que assistisqu­en a la fira. Enguany tornaran les caravanes de menjar, les FoodTruck arribaran el divendres 26 per a oferir una proposta gastronòmi­ca per a tots.

Les associacio­ns que participen en el programa d’activitats d’aquesta edició són: El Consell Regulador de la Denominaci­ó d’Origen de la Xufa de València, les associacio­ns d’artesans AMEVENDIA i AFETAMA, l’as- sociació Carabasser­a, associació Lliber-Art, la Unió de Consumidor­s de València, el Club de Karate d’Alboraia, l’Institut Imedes i AVASFASEM. Tota la programaci­ó detallada es podrà consultar en la web municipal: www.alboraya.org

Aquest esdevenime­nt té el suport de la conselleri­a d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, MetroValen­cia, el Servei Municipal d’Informació al Consumidor (SMIC) i el mercat municipal d’Alboraia.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain