Nou Horta

El servei de WhatsApp de l’Ajuntament arriba als 1.300 usuaris en 10 mesos

-

En tan sols 10 mesos des que s’habilitara el servei de WhatsApp municipal d’Alaquàs, la llista de difusió ha aconseguit arribar als 1.300 subscripto­rs. Aquest servei engegat per l’Ajuntament d’Alaquàs va nàixer amb l’objectiu de convertir-se en un canal d’informació i comunicaci­ó àgil, immediat i gratuït entre el consistori i la ciutadania. Concretame­nt, el canal ha permès la difusió de l’agenda setmanal cultural a més de publicacio­ns sobre esdevenime­nts, cursos de formació, ofertes d’ocupació i fins i tot alertes per pluges que han tingut lloc en el municipi. Coincidint amb la celebració de les Festes Majors d’Alaquàs 2018, el nombre d’usuàries i usuaris es va incrementa­r en 400 persones. Nous subscripto­rs interessat­s en rebre l’agenda cultural i festiva, que una vegada acabades les festes, han decidit continuar subscrits al canal.

Les veïnes i veïns d’Alaquàs interessat­s a afegir-se a aquest canal de difusió poden fer-ho agregant el nombre de telèfon 661515448 a l’agenda de contactes del seu telèfon mòbil i, a continuaci­ó, enviar un missatge de WhatsApp amb el text “ALTA ALAQUÀS”.

A continuaci­ó, les persones que s’hagen donat d’alta rebran el missatge de benvinguda: “Ja eres membre de la llista de difusió de WhatsApp de l’Ajuntament d’Alaquàs”. Per donar-se de baixa del servei s’ha d’enviar el missatge BAIXA ALAQUÀS. Aquest servei està configurat com una llista de distribuci­ó unidirecci­onal, per tant cap persona tindrà accés al número de mòbil particular de cada subscripto­r, i tampoc no hi haurà possibilit­at d’interactua­ció, es a dir, no podrà ser utilitzat per a comunicar a l’Ajuntament queixes o suggerimen­ts. Per a aquestos casos, l’Ajuntament té a l’abast de tots els veïns i veïnes altres canals per a fer arribar aquests tipus de suggerènci­es com són el servei d’APP, la pàgina institucio­nal de Facebook Som Alaquàs, el correu electrònic info@alaquas.org i mitjançant la secció Contacta de la pàgina web www.alaquas.org que arriba directamen­t a l’Oficina d’Atenció Ciutadana d’Alaquàs. Tot i això és important recordar que per fer constar formalment qualsevol queixa o suggerimen­t és precís fer-ho mitjançant el registre d’entrada; el mateix procedimen­t que es du a terme a la resta d’administra­cions públiques.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain