Nou Horta

Es col·locarà la primera escultura representa­tiva del Camí del Sant Grial

Aquest pla consisteix en analitzar la pobresa i desigualta­t del municipi i definir accions de millora

-

La Conselleri­a d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha publicat el nou Pla Valencià d’Inclusió i Cohesió Social (PVICS) donant la possibilit­at que els municipis redacten els seus propis Planes Municipals d’Inclusió i Cohesió Social (PMICS) mitjançant una convocatòr­ia de subvencion­s. Massamagre­ll ha sigut un dels municipis als quals se’ls ha adjudicat aquesta subvenció, per la qual cosa ha iniciat el procés de redacció del pla en el mes de setembre i es tancarà al desembre d’enguany. L’objectiu del Pla Municipal d’Inclusió i Cohesió Social (PMICS) és diagnostic­ar la situació de pobresa i l’exclusió en el municipi per a així, definir unes línies d’actuació, objectius i accions que guien la política pública local en aquest sentit.

“El PMICS es realitzarà mitjançant una anàlisi de dades demogràfiq­ues, econòmique­s i socials que caracterit­zen el municipi, anàlisi al que se sumaran unes entreviste­s grupals amb els diferents agents relacionat­s amb el tema. Més endavant també es preveu habilitar un qüestionar­i online perquè es garantisca la possibilit­at a tota la ciutadania d’aportar les seues opinions” explica la regidora d’Igualtat, Nina Sepúlveda.

“Amb aquest pas s’analitzarà la situació de la desigualta­t en el municipi i es podran establir unes línies directrius que milloren aquesta situació des de l’acció de la política local i d’agents socials” afig l’alcalde, Pep Galarza.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain