Nou Horta

La primera edició de la Gala de l’Esport premia als esportiste­s

-

L’Ajuntament d’Alboraia va organitzar la primera edició de la Gala de l’Esport, un esdevenime­nt que té com a objectiu commemorar els assoliment­s i les carreres d’alguns dels i les esportiste­s més destacats de la localitat, així com la seua contribuci­ó al desenvolup­ament d’una gran varietat d’esports. Els premiats durant la Gala de l’Esport van rebre un trofeu.

Els guardonats d’aquesta primera Gala de l’Esport han sigut, entre altres, el president del club Alboraya Futbol Sala, Mario Alain Navarro Tomás, i el seu entrenador, Francisco García Navarro. Seguint amb el futbol sala, també va rebre un premi Ricardo Íñiguez, entrenador de l’equip africà Atlètic Los Angeles de Guinea Equatorial. També van ser premiats els equips de futbol Aleví A del Santa Bàrbara i el Juve- nil B, tots dos del club Alboraya UD, i el Cadet B del Patacona Club de Futbol. I continuant amb esports de pilota, el club Nou Basquet Alboraya va voler que el premi recaiguera sobre la jugadora Raquel Rochina Tomás. Una àmplia varietat d’esports van tenir presència en la gala, entre ells la Gimnàstica Rítmica, amb un premi per a Daniela Pastor, l’halterofíl­ia, amb Lina Alves, el tir amb arc, amb els germans Teresa i Javier Cerezo, i el surf, amb David Millán del club Mediterran­ean Surf School. Així mateix, van rebre guardons Pau Muñoz Villanueva, del Club de Badmin- ton Alboraia, Rafael Enguídanos, del Club de Pesca Alboraya, Andrés Vicente Sanz, del Club d’Escacs, Sacha Sorní, del Club d’Esquí i Snowboard i Carlos Maravella, del club de Frontenis Alboraya.

A més, l’Ajuntament d’Alboraia va voler fer homenatge també a la carrera popular amb un premi per a Luis Félix Martínez, referent en el món de l’atletisme popular. Les arts marcials també van tenir el seu lloc en la gala, concretame­nt les karatekes Laura Domingo Fumadó, del Club de Karate Alboraya, Alicia Sánchez Jiménez i Santiago Fernández Peris; així mateix, els judokes María Kalynckuk i José Muñoz Cortés, del club Judokan Alboraya, també van rebre un premi. També van rebre guardons Alfredo Roldán, de Gimnàstica Rítmica Masculina, i José Miralles, del Levante Futbol Platges.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain