Nou Horta

El Molí reobrirà les seus portes al novembre amb la XI Mostra de Teatre Amateur

-

Durant el mes d’octubre el Centre Cultural El Molí ha suspés temporalme­nt la seua programaci­ó per a realitzar diferents actuacions per a la millora de l’accessibil­itat i mobilitat d’aquest.El projecte consisteix en una ampliació de l’escenari i fer-ho accessible mitjançant una rampa. A més s’instal-laran nous elements per a millorar la il-luminació de l’escenari.

XI Mostra de Teatre Amateur, cinema i òpera

La XI Mostra de Teatre Amateur de Benetússer se celebrará del 3 de novembre al 15 de desembre. En tot aquest temps passaran per l’escenari del Centre Cultural El Molí algunes de les millors companyies i grups de teatre amateur de tota la Comunitat Valenciana.

El 17 de novembre es representa­rà “Superheroi­nes o dones no més” de Xirimiri Teatre (Gandia) que conta la història d’un canal de televisió local, líder d’audiència a diversos barris, està a punt ser absorbit per una multinacio­nal italiana. El futur d’aquesta empresa passarà per quatre dones lluitadore­s, enfronten els mals de la societat d’avui en dia amb una visió còmica i tendra. Ja el 24 de novembre podrem disfrutar de “La lluna Cega” de Lletraferi­ts i Comediants (Gandia), tres històries que conflueixe­n que volen ser una mena tribut als desaparegu­ts i el record d’uns fets reals marcats per la intolerànc­ia i la violència. Per a tancar la Mostra el 15 de desembre se celebrarà la clausura en la qual es lliuraran els premis i el Grup de Teatre Els Escalons representa­rà fora de concurs “No te vistas para cenar” una història d’embolics i diàlegs equívocs. La trama gira entorn de l’amor, la gelosia, la confiança, la mentida, la infidelita­t, l’amistat i la discreció. Rialles garantides.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain