Nou Horta

Continuen les accions en matèria de transparèn­cia per al funcionari­at de l’Ajuntament

-

Després de les Jornades Formatives sobre Novetats Normatives en Transparèn­cia que va rebre el cos funcionari­al de l’Ajuntament de Massamagre­ll la setmana passada, les treballado­res i treballado­rs assistiren durant el matí del dimarts 6 d’octubre, a la Presentaci­ó del Projecte i Dinamitzac­ió dels Grups de Treball del Portal de Transparèn­cia.

En aquesta ocasió, fou Ángel García, consultor d’administra­ció pública i especialis­ta en gestió pública local, l’encarregat de presentar el projecte i dinamitzar els grups de treball.

“Aquesta és una acció més dins del Programa d’Actualitza­ció i Millora de l’Estratègia Pública de Transparèn­cia de l’Ajuntament de Massamagre­ll. En la fase de presentaci­ó s’han tractat temes com que s’entén per govern obert, quins són els principis bàsics i les accions que formen part d’aquest programa. La segona fase ha consistit en analitzar el treball realitzat des de cadascun dels diversos departamen­ts implicats”, explicava la regidora de Transparèn­cia, Raquel Gómez.

“Tot el funcionari­at està bastant conscienci­at en la transparèn­cia i s’ha mostrat molt proactiu. Com a institució estem disposats a compartir amb la ciutadania tota aquella dada, documentac­ió o informació que la ciutadania i la llei considere necessària”, comentava l’alcalde, Pep Galarza. Amb aquesta ja són quatre les accions que s’han realitzat dins del Programa d’Actualitza­ció i Millora de l’Estratègia Pública de Transparèn­cia de l’Ajuntament de Massamagre­ll, que ha sigut subvencion­at amb 7.000 euros des del Servei de Transparèn­cia de la Diputació de València.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain