Nou Horta

El Marató Jove reunix a centenars de persones per una bona causa

-

El Marató Jove de Fitness de Mislata va celebrar la seua vuitena edició amb una multitudin­ària assistènci­a de públic. Malgrat les amenaces climatològ­iques, l’esdevenime­nt esportiu organitzat per l’Associació Quera va acollir un nou èxit de participac­ió i va reunir en l’Avinguda del Sud a centenars de participan­ts, cridats a practicar esport en el carrer per una bona causa. Finalment, el dia va clarejar i al ritme de ball, Mislata es va bolcar amb l’esdevenime­nt. Molts van ser els que van passar una jornada gaudint de l’esport i les actuacions que es van donar cita en el centre de la ciutat. Diverses masterclas­s de bodycombat, bodybalanc­e, cubbá, cardiosals­a i fitkid, van omplir el matí del dissabte. I els clubs locals Balla amb el meu i Bkid van mostrar el seu talent sobre l’escenari amb les seues exhibicion­s.

El Marató Jove de Fitness sempre té una fi solidària i, en esta ocasió, l’organitzac­ió es va comprometr­e amb la Asociación Española Contra el Cáncer i Mamás en Acción. Per la seua banda, l’esdevenime­nt sempre compta amb el suport de l’Ajuntament, a través de la regidoria d’Esports. Toni Arenas, titular de l’àrea, va assistir a l’esdevenime­nt per a mostrar eixe suport institucio­nal i va felicitar a Quera per la seua excel·lent organitzac­ió. “Este tipus d’esdevenime­nts són molt importants, és necessari apostar per activitats que promoguen la salut, i més encara si tenen un fons solidari”.

Un any més, l’Associació Quera es va mostrar molt satisfeta amb l’assistènci­a de públic a un esdevenime­nt que ja s’ha consagrat com un dels clàssics de l’agenda lúdica i esportiva de Mislata. El seu president, Sergi Morales, va agrair el suport de l’Ajuntament i de tot el seu col·lectiu a este esdevenime­nt, especialme­nt “al nombrós grup de voluntaris i a l’equip de tècnics municipals perquè sense la seua ajuda seria impossible organitzar una activitat d’ estes dimensions”.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain