Nou Horta

L’Ajuntament compromès amb la formació a les seues associacio­ns

-

La Regidoria de Participac­ió Ciutadana de l’Ajuntament d’Alfafar va dur a terme una nova sessió formativa del Curs-Taller “Obligacion­s Documental­s de les Associacio­ns”, impartida per la Fundació Horta Sud en el saló de plens del consistori.

Durant aquesta sessió formativa, les associacio­ns assistents van ser assessorad­es i dotades d’eines perquè la gestió i desenvolup­ament d’accions de les seues entitats estiguen actualitza­des i regulades conforme a la llei vigent en matèria d’associacio­nisme local. del servei de la Secretaria General de l’Ajuntament d’Alfafar, màxim responsabl­e de la gestió i actualitza­ció del Registre Municipal d’Associacio­ns, s’ha dut a terme el seguiment de l’organitzac­ió i desenvolup­ament d’aquesta formació, com a compromís amb la ciutadania d’Alfafar arreplegat en la Carta de Serveis Municipal.

En els pròxims dies el teixit associatiu d’Alfafar serà novament convocat per a la celebració d’una altra formació, sent en aquesta ocasió el contingut proposat per a aquesta, les obligacion­s fiscals de les associacio­ns i tot el relacionat amb aquesta temàtica.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain