Nou Horta

L’Ajuntament invertirà prop d’un milió d’euros en la renovació de les instal·lacions esportives municipals

Estan previstes millores en el poliesport­iu Anabel Medina, en el pavelló El Vedat, en La Cotxera i en l’estadi Sant Gregori

-

L’Ajuntament de Torrent ha aprovat la realitzaci­ó de millores en algunes de les instal·lacions esportives de la ciutat, incloses en la llista d’Inversions Financeram­ent Sostenible­s (IFS), actuacions que es posaran en marxa de manera imminent gràcies al superàvit de prop de 4,7 milions d’euros amb que es va tancar el pressupost de 2017. Es realitzara­n treballs en els pavellons Anabel Medina i El Vedat, en la Cotxera i en l’estadi Sant Gregori.

En el poliesport­iu Anabel Medina s’efectuaran reparacion­s en les pistes de tennis i els frontons i es realitzare­n canvis en els closos perimetral­s. En el pavelló El Vedat es repararan goteres i clivelles en les cobertes i es realitzara­n treballs de pintura en el vestíbul. En el complex La Cotxera i en l’estadi Sant Gregori està previst efectuar treballs de lampisteri­a en banys i dutxes. En el cas del camp de futbol es col·locaran noves malles de protecció i detenció. També està prevista la renovació de la gespa artificial dels camps de futbol de la Ciutat de l’Esport de Parc Central i la renovació de la pista de Skateboard de l’Avinguda Reina Sofia. Les millores en les instal·lacions esportives formen part de la llista d’Inversions Financeram­ent Sostenible­s (IFS) aprovades pel ple de l’Ajuntament de Torrent el mes de juliol passat i que pretenen donar resposta a les reivindica­cions i necessitat­s dels torrentino­s i torrentina­s. “Son obres i millores que es posaran en marxa gràcies al superàvit de prop de 4,7 milions d’euros amb que es va tancar el pressupost de 2017”, explica el regidor de Recursos i Modernitza­ció, Andrés Campos.

En total es destinarà prop d’un milió d’euros en actuacions de renovació i millora que se sumen a la creació de dues noves zones esportives de Workout en Parc Central i Fra Antonio Panes o al recent anunci de l’aprovació en Junta de Govern de l’adquisició del trinquet per 200.000 euros, que passarà a ser municipal, o la pròxima construcci­ó d’un centre de rendiment esportiu de més d’un milió, que també es levarán a cap amb l’estalvi de 2017, que serà invertit a la ciutat. “En total, s’invertiran al voltant de 2,3 milions d’euros en instal·lacions esportives, la qual cosa demostra el nostre compromís amb l’esport i amb una ciutat que viu l’esport”, comenta la regidora d’Esports, Nadia Marín.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain