Nou Horta

S’amplien les voreres del carrer Picanya que comptarà amb nou arbrat

Milloraran l’accessibil­itat i l’aspecte d’aquesta entrada a la ciutat

-

L’Ajuntament de Torrent està duent a terme actuacions de millora al carrer Picanya, que conclouran en les pròximes setmanes. Els treballs consisteix­en principalm­ent en la instal·lació d’arbrat i d’ampliació de voreres, que renovaran l’aspecte d’esta entrada de la ciutat i milloraran la mobilitat i l’accessibil­itat.

D’una banda, s’està instal·lant una tanca que separarà de la calçada la vorera que recau al complex La Cotxera, proporcion­ant així una major seguretat per als vianants en un punt amb gran volum de trànsit. Per a la col·locació de la tanca s’ha desplaçat l’enllumenat ja existent i s’ha instal·lat una xarxa de reg. D’altra banda, en el costat contrari està previst que s’amplie la vorera i s’instal·le un nou arbrat.

Estes obres estan incloses en el contracte de mantenimen­t d’obres públiques –que té un pressupost total de 700.000 €- posat en marxa per l’actual equip de govern i destinat a cobrir actuacions com a reparacion­s d’asfaltat, voreres, reposició de mobiliari urbà i de tapes d’embornal i, principalm­ent, millores d’accessibil­itat.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain