Nou Horta

La fira de nadal del comerç associat d’Aldaia va reunir a més de 30 comerços i va omplir de gent la plaça de la constituci­ó durant tot el dia per a impulsar el comerç local

-

Aldaia va acollir diumenge 16 la fira de nadal organitzat pels comerços associats. Aquesta edició va comptar amb més de 30 comerços participan­ts que en les seues casetes van tindre les millors ofertes en els seus productes i van dur a terme activitats per a la ciutadania des de les 10 hores del matí fins a acabar el dia en la plaça de la constituci­ó. Segons explica Miguel Quiles, president de ACODA, “enguany s’ha mantingut la bona dinàmica de les edicions anteriors, el comerç local d’Aldaia continua comptant amb el respatler dels veïns i veïnes de la localitat, i tant al matí com a la vesprada va haver-hi un degoteig constant de persones que es van acostar a comprar, a gaudir de l’ambient nadalenc i a participar en les activitats”.

Per a l’alcalde del municipi, Guillermo Luján, “la Fira de Nadal dels comerços associats d’Aldaia ja s’ha convertit per dret propi en l’esdevenime­nt que marca l’inici de les celebracio­ns nadalenque­s en la localitat, i és la plataforma a través de la qual la ciutadania d’Aldaia pot conèixer els productes i les ofertes que ofereixen els comerciant­s de ACODA. De nou, els veïns i veïnes han mostrat el seu suport al nostre teixit comercial, i això sempre és una satisfacci­ó”. Per part seua, María José Carcelén, regidora de comerç, es mostra “agraïda” amb els comerciant­s que han participat en aquesta edició de la Fira “pel dur treball que han dut a terme per a aconseguir que aquest esdevenime­nt haja pogut celebrar-se amb èxit un any més”. Així mateix, Carcelén anima a la ciutadania d’Aldaia “a fer les seues compres de nadal en el comerç local del nostre municipi, ja que ells ofereixen un tracte directe i personalit­zat a la clientela, i uns productes de la més alta qualitat al millor preu”. Aquesta edició va comptar amb música ambient i castells inflables, pinta cares i tallers per als més xicotets que juntament amb la gran bola de nadal van contribuir a donar la nota de color a la jornada. A més, enguany els assistents podran beneficiar-se també d’un sorteig de 2000 euros repartits en 20 premis de 100 euros que es poden aconseguir a través dels cupons de compra en el comerç local.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain