Nou Horta

Aula Mentor finalitza amb èxit l’última convocatòr­ia de l’any

Els alumnes aprovats rebran del Ministeri d’Educació els seus certificat­s en anglès nivell 1 i 3, Ofimàtica i Prevenció de Riscos Laborals

-

L’Aula Mentor d’Alfafar ha finalitzat la seua última convocatòr­ia de l’any amb tots els seus alumnes aprovats, els qui podran rebre així les seues certificac­ions acadèmique­s atorgades pel Ministeri d’Educació i Formació Profession­al. En aquesta última convocatòr­ia, els alumnes de l’Aula Mentor han superat amb èxit les proves presencial­s realitzade­s a la sala Ventura Alabau dels cursos de Prevenció de Riscos Laborals, Word, Iniciació a Office i Inglés en els nivells 1 i 3.

Aula Mentor és una plataforma per a poder accedir a una formació oberta, flexible o a distància dirigida especialme­nt a la població adulta que per motius laborals o per càrregues familiars no pot assistir a cursos presencial­s o seguir un ritme d’aprenentat­ge o dedicació als continguts amb un horari fix. Aquesta iniciativa promoguda pel Ministeri d’Educació i Formació Profession­al i que va posar en marxa l’Ajuntament d’Alfafar ofereix a les i els veïns una alternativ­a flexible per a desenvolup­ar i millorar tant les seues capacitats profession­als com personals. Així, una vegada formalitza­da la matrícula del curs, les i els alumnes poden seguir la seua formació a l’Aula o des de casa amb el seguiment d’un tutor/a especialit­zat en la matèria, i reben el certificat del curs una vegada superat l’examen presencial. Amb una àmplia oferta de cursos, els usuaris de l’Aula Mentor poden triar ampliar la seua formació en àmbits que van des de la informàtic­a o les noves tecnologie­s (dissenye web o programaci­ó), l’emprenedor­ia (creació i gestió de PIMES), idiomes, cultura general o formació profession­al (hostaleria, administra­ció, comerç, instal·lacions), entre unes altres.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain