Nou Horta

L’Ajuntament de Torrent i València van formar una comissió mixta al desembre del 2017 per a estudiar les necessitat­s i viabilitat del refugi

-

La Junta de Govern Local de Torrent ha aprovat la compra dels terrenys que es destinaran a la construcci­ó del refugi d’animals. És una inversió prevista dins del programa d’inversions financeram­ent sostenible­s fruit del superàvit de 4.648.291,83 euros amb el qual l’Ajuntament de Torrent va tancar l’exercici 2017, gràcies a la bona gestió del consistori. L’Ajuntament de Torrent i València van formar una comissió mixta al desembre del 2017 per a estudiar la localitzac­ió del refugi d’animals, les necessitat­s i la viabilitat jurídica, econòmica i tècnica de la gestió conjunta. Després de la fase d’estudi, la comissió va trobar el lloc idoni, el qual podrà donar servei a l’Horta Sud i Nord al voltant del corredor comarcal, amb unes comunicaci­ons excel·lents a més de tindre subministr­ament d’aigua i llum. L’alcalde, Jesús Ros, ha volgut des- tacar “el valor del pas tan important que s’ha donat i continuar este projecte conjunt que permetrà donar servei a Torrent, València i tota l’àrea metropolit­ana i oferir així als nostres animals més qualitat de vida”. L’adquisició, de 50.000 € aproximada­ment, l’ha feta l’Ajuntament de Torrent i es continuarà treballant en col·laboració amb l’Ajuntament de València per a la creació d’un consorci per a fer realitat el refugi municipal.

Així, l’equip de govern actual fa un pas més en favor del benestar animal, que esta legislatur­a ha pres decisions importants com la declaració de sacrifici zero en la recollida d’animals de la ciutat o la creació de la Regidoria dels Drets dels Animals i el Consell de Benestar Animal, on les protectore­s poden aportar propostes o suggerimen­ts, així com del Servei de Protecció Animal (SEPROA) de la Policia Local.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain