Nou Horta

S’instal·laran nous col·lectors d’aigües residuals i noves connexions domiciliàr­ies

-

L’Ajuntament de Torrent i Aigües de l’Horta estan duent a terme obres de renovació de la xarxa de claveguera­m en el Barri Mare de Déu de la Paloma, entre els carrers Miguel Servet, Sant Urbà i Pare Prudenci, finançades a través dels fons de renovació procedents de les tarifes de claveguera­m.

L’objecte principal de l’obra és la renovació dels col·lectors d’aigües residuals existents i connexions. Es renovaran també aproximada­ment 140 metres de col·lector d’aigües fecals, incloent els pous de registre, s’instal·larà un col·lector de PVC de 400 mil·límetres de diàmetre, així com 15 connexions domiciliàr­ies. Una vegada executada la nova xarxa de claveguera­m es procedirà a renovar el paviment asfàltic de tot el barri, així com la pintura vial. Els treballs van començar a mitjan novembre i tindran una duració aproximada d’un mes i mig.

La regidora d’Urbanisme, Inma Amat, hi ha assenyalat que es tracta d’obres “necessàrie­s per al barri” i que, encara que inevitable­ment, generaran molèsties, suposaran “una millora considerab­le de la xarxa en estes carrers”.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain