Nou Horta

El millor breakdance es concentra al XV aniversari del grup alaquaser Special K Crew

- REDACCIÓ

El breakdance ha tornat a Alaquàs el cap de setmana del 15 i 16. El grup alaquaser speciakcre­w03 celebra els seus 15 anys de vida dedicada al perfeccion­ament de les tècniques en aquesta modalitat, i quina millor forma de fer-ho que convocant una nova edició de la SpecialK Jam 2018. Balladors de breakdance de diferents ciutats espanyoles, entre ells competidor­s profession­als, es van donar cita en la jornada a la que no va faltar l’exhibició de pintura de graffitis. El públic assistent va gaudir de la música en directe a càrrec de dos dels Dj’s més rellevants com Jimnmy Twice i Rafaka, a més de les novetats de la posada a escena de la banda Funky Hermanos i la visita del grup convidat els Vandals. No va faltar la batalla final i els premis per als millors batallador­s i batallador­es. L’encontre, que s’ha convertit en tra- dicional ja per al municipi, va aconseguir congregar més de 300 joves al centre juvenil El Passatge. La regidora de Joventut Diana Muñoz i el regidor d’Educació i Esports Fran Evangelist­a també assistiren a aquesta cita que va aconseguir un gran èxit de participac­ió.

Alaquàs ha estat sempre un municipi pioner en el foment del breakdance, i ho ha fet donant suport a diverses iniciative­s d’aquest tipus, com a trobades, competicio­ns, etc…Assessoran­t els joves en la tramitació per a organitzar-se i constituir-se com a associació, a més de facilitar als joves un espai on poder assajar, reunir-se i guardar tot el seu material.

Els joves que ho han potenciat des dels inicis han volgut agrair a l’Ajuntament el seu suport a aquest tipus d’esdevenime­nts i a altres que gaudeixen de gran èxit convocatòr­ia rere convocatòr­ia.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain