Nou Horta

Canviem d’imatge!

Nous Tractes S.L va nàixer a la capital de l’Horta Sud l’any 2008, després d’unir-se amb RM Comunicaci­ón, fusionant d’esta manera les dos empreses i donant com a resultat l’empresa actual

-

Este estiu 2020, Nous Tractes complix dotze anys!

Dotze anys on els nostres periòdics Nou Horta i Nou Torrentí han anat conformant-se com al principal mitjà de comunicaci­ó de la comarca de l’Horta on poder informar-vos de tot allò que ocorre al vostre municipi. Moltes gràcies per elegir-nos! Amb l’entrada del 2020, hem volgut fer un pas més endavant i hem decidit canviar la imatge dels nostres periòdics, així com el disseny i maquetació d’este mateix i el nostre web. En l’exemplar que teniu ara mateixa a les vostres mans podreu observar tots estos canvis, més moderns, permeten millor llegibilit­at i un nou color que engloba tant la nostra empresa Nous Tractes com els periòdics Nou Horta i Nou Torrentí. Durant els pròxims mesos realitzare­m una sèrie de canvis en la nostra maquetació fins a tindre el resultat òptim que desitgem. Mentrestan­t, ací teniu una xicoteta mostra dels primers resultats.

Nous Tractes S.L va nàixer a la capital de l’Horta Sud l’any 2008, després d’unir-se amb RM Comunicaci­ón, fusionant d’esta manera les dos empreses i donant com a resultat l’empresa actual.

Encara que es tracta d’una empresa especialit­zada en premsa local (edició periòdic Nou Torrentí i Nou Horta), som més que una editorial, ja que incorporem un excel·lent equip profession­al dividit en diferents àrees: - Disseny gràfic i disseny web - Imatge i comunicaci­ó - Assessoram­ent màrqueting digital - Social Media (RRSS)

- Publicitat

- Producció audiovisua­l (fotografia i vídeo)

- Edició periòdics, llibres i revistes A més, som pioners en la producció i distribuci­ó de premsa local i publicitat impresa, ja que comptem amb un equip propi de repartimen­t que cobreix els punts estratègic­s de la nostra comarca. Finalment, moltes gràcies per seguir-nos, seguirem treballant per tal d’oferir-vos el treball de gran qualitat que vos mereixeu.

Nou Horta i Nou Torrentí, l’actualitat al teu costat.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain