Nou Horta

Bones falles a tots i totes!

-

Així comencem la nostra editorial, un número dedicat al món faller i al gran treball que n’hi ha darrere d’aquesta festa. Per això, com cada any, vos presentem aquest exemplar ESPECIAL DE FALLES amb tota la informació d’aquesta festa en la nostra estimada comarca. Hi podem trobar actualitat fallera, agendes amb els diferents actes fallers, salutacion­s dels alcaldes i regidors, entreviste­s a les Falleres Majors d’Alaquàs, Albal, Aldaia, Alfafar, Benetússer, Catarroja, Manises, Massanassa, Paiporta, Paterna, Picanya, Silla i Sedaví. En les pàgines centrals totes les comissions falleres de cada municipi. Si sou vosaltres, no dubteu en buscar-vos! Disculpeu si hi ha cap error.

Moltes gràcies a les Falleres Majors que han tret un momentet per contar-nos com estan vivint el seu somni. Vos recomanem, a més, la lectura de l’article de Rafael Escrig i el nostre suplement Nou Motor.

Finalment, volem agrair, com no podia ser d’altra manera, a totes aquelles persones que heu col·laborat amb nosaltres amb tal de poder donar a conéixer als vostres veïns i veïnes les diferents activitats que es duran a terme en Falles. Gràcies a vosaltres, aquest especial és possible. Bones Falles a tots i totes!

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain