Nou Horta

Programaci­ó Falles

-

DIVENDRES 13 DE MARÇ

9.30 h Les Falleres Majors de Benetússer, Vera i Alba, visitaran les escoles i escoletes de tota la població que planten monument per vore l’art i la passió fallera que tenen els escolars del nostre poble.

DIUMENGE 15 DE MARÇ

23.00 h Nit de la Plantà. A esta hora les sis comissions estaran ja mans a l’obra preparant carrers i monuments. Les Falleres Majors de Benetússer, les Corts d’Honor i els components de Junta Local Fallera faran un recorregut per les diferents demarcacio­ns, per veure la plantà de cadascuna o donar suport als fallers treballado­rs, que passaran la nit al carrer perquè tot estiga a punt a l’alba.

DILLUNS 16 DE MARÇ

09.00 h Plantà oficial de totes les falles de Benetússer.

09.30 h Visita del Jurat. Durant tot el matí, el jurat qualificad­or de falles i carrers engalanats visitarà les sis comissions falleres per veure, puntuar i després deliberar i atorgar els premis.

19 h A la plaça de l’Església, lliurament de premis. Les sis comissions tornen a reunir-se, cadascuna en la seua banda de música, per a rebre els premis atorgats per cada activitat realitzada. Vesprada de nervis, emocions, il•lusions i moltes alegries. Siga faller o no, este acte és molt especial per a veure. A continuaci­ó, Castell de Focs, a càrrec de la Pirotècnia Tamarit.

23.00 h Nit d´Albaes a les Falleres Majors de Benetússer I a cadascuna de les Falleres Majors i Presidents de les comissions.

DIMARTS 17 DE MARÇ

08.00 h Despertà a la Fallera Major Infantil de Benetússer VERA DÍEZ MADROÑERO I MACÍAS.

11.00 h Visita oficial de Falles. Les sis comissions de falles i la Junta Local Fallera aniran en cercavila visitant tots els casals. La concentrac­ió serà al casal de Junta Local. DIMECRES 18 DE MARÇ 08.00 h Despertà a la Fallera Major de Benetússer ALBA GÓMEZ I GIMÉNEZ.

18.00 h Ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparat­s.

DIJOUS 19 DE MARÇ.

11.30 h Concentrac­ió de totes les comissions a la plaça de l’Ajuntament, per anar tots junts en passacarre­r a celebrar el dia del Nostre Patró.

12.00 h Solemne Missa en honor a Sant Josep a l’Església de Benetússer.

14.00 h Mascletà a la plaça de la Xapa a càrrec de la Pirotècnia Tamarit, patrocinad­a per l’Ajuntament de Benetússer

22.00 h Cremà oficial de les falles infantils de la població. Cinc de les falletes es convertira­n en cendra baix la mirada dels xiquets i xiquetes de les comissions.

23.00 h Cremà de la Falla infantil guanyadora del Primer Premi. La Fallera Major Infantil i President Infantil de la comissió que haja guanyat el Primer Premi donaran foc al seu monument amb l’assistènci­a de la Fallera Major Infantil de Benetússer Vera Díez Madroñero i Macías com a fi de les Falletes Infantils a Benetússer en este 2020.

24.00 h Cremà oficial de les falles de Benetússer. A esta hora donaran fi les Falles per a cinc comissions. Les Falleres Majors i President faran la cremà dels seus monuments.

w Cremà de la Falla guanyadora del Primer Premi. I per finalitzar, la Fallera Major i President, de la comissió que haja guanyat el premi a la millor falla de Benetússer, i amb l’assistènci­a de la Fallera Major de Benetússer Alba Gómez i Giménez, donaran foc a la metxa que encendrà el monument. Baix la mirada de tots els fallers i falleres, i del públic que sempre s’acosta a vore cremar el primer premi, donarem el punt i final a les Falles del 2020. Foc.... cendra.... i a començar amb les Falles del 2021.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain