Nou Horta

Programa d’actes de la Junta Local Fallera

-

DISSABTE 7 DE MARÇ: CAVALCADA DEL NINOT A les 17:30 hores: a la Pl. de la Noria, inici a las 18:00 hores. Recorregut: Pl. Noria, Mariano Benlliure, Vistabella, Av. Raval, Progres, Ausias March, Sol, Av. València, Casetes, obispo Amigo, Pl. Constituci­ó. DILLUNS 16 DE MARÇ: ENTREGA DE PREMIS ALS MONUMENTS FALLERS A les 18:00 hores: concentrac­ió en la Pl. Constituci­ó per a fer entrega dels premis obtinguts als monuments fallers. Es fara del millor ninot indultat infantil i major, ingeni i gracia infantil i major. Tambe dels premis obtinguts segons els criteris dels jurats acollits al nostre poble tal com acostumbre­m del primer al septim per als monuments infantils i grans. DIMECRES 18 DE MARÇ: OFRENA A LA MARE DE DEU DELS DESAMPARAT­S A les 17:15 hores: concentrac­ió de les quatre comssions falleres: Amistat, Pl. Inmaculada, Rei en Jaume, Mas de Grell. en els quatre cantons de Av. València, Progres. A les 17:45 hores: concentrac­ió de les tres comssions falleres: Raval, Casetes i Tro. En els quatre cantons de Av. València amb Progres.

A les 17:30 hores: inici de l’Ofrena per carrers habituals fins aplegar a l’esglesia de San Juan Evangelist­a DIJOUS 19 DE MARÇ: MISA EN HONOR A SANT JOSEP I CREMÀ A les 11:15 hores: concentrac­ió a Av. Magdalena per tal de donar inici a l’acte.

A les 11: 30 hores: des de aquests punt es fara la cercavi-la fins a l’esglesia de San Juan Evangelist­a on començara la celebració de la paraula de deu a las 12:30 hores.

A les 13:00 hores: Mascletá en la Pl. la Noria.

A les 23:30 hores: donara fi a les festes falleres cremant cada un dels set monuments falleres segons l’rdre obtingut, començará la séptima classifica­da i acabarem la nit de la crema amb la primera classifica­da.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain