Nou Horta

Saluda de l’Alcalde

-

Les falles són molt especials per a tots els valencians i les valenciane­s, una festa tradiciona­l que fomenta la germanor i que, a la fi, és un senyal d’identitat, únic,del poble valencià.

La relació entre les falles i el fet de ser valencià és un lligam indestriab­le que s’ha de mantindre reforçant les tradicions valenciane­s i impulsant sempre la nostra llengua, que va unida intrínseca­ment al món de les falles. Ja fa un parell d’anys que la UNESCO va proclamar les falles Patrimoni Immaterial de la Humanitat i això és en part, gràcies al treball i la il·lusió que, vosaltres, els fallers i falleres, poseu any rere any en aquesta festa tan nostra. No obstant això, és una obligació dels poders públics potenciar les falles i donar-los suport i, per això, vull dirvos públicamen­t que compteu amb tot el nostre recolzamen­t. Vull donar especialme­nt l’enhorabona tant a Patrícia com a Mar, gaudiu del vostre regnat i que guardeu un bon record de cada moment d’aquest període, que de segur, passarà fugaç i intensamen­t. Sou les majors representa­nts al món faller de la nostra ciutat i no oblideu dur amb orgull el nom de Manises allà on aneu. Per descomptat, també desitge un bon any faller a la resta de les falleres majors i presidents per acompanyar-vos en aquesta inesborrab­le aventura.

També voldria reconéixer personalme­nt la gran tasca que tant, els membres de Junta Local Fallera com la resta de comissions falleres, feu al llarg de tot l’any per gaudir d’aquests dies. M’agradaria, per últim, dirigir-me a vosaltres, fallers i falleres, manisers i maniseres, per desitjar-vos unes festes falleres al 2020 inoblidabl­es, que espere que guardeu al vostre cor recordant-lo sempre amb un gran somriure, envoltat de pólvora, música, alegria, color i la germanor que les falles desprenen. Visca Manises, visca les Falles i visca el poble valencià! Jesús Borràs i Sanchis Alcalde de Manises

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain