Nou Horta

La falla Sant Roc fa doblet en la Cavalcada del Ninot

-

El color, la música, la crítica i la sàtira van desfilar per l’avinguda Al Vedat en la Cavalcada del Ninot de Torrent. Les 29 falles van competir per l’originalit­at de les seues disfresses i de les seues carrosses creant un espectacle que va congregar a un ampli públic al llarg de la vesprada i nit del passat dissabte. Personatge­s històrics, de pel·lícula o de conte van eixir al carrer en aquest acte que, a més, va ser una pluja de caramels, ja que les falleres majors i presidents de cada comissió van llançar des de les seues carrosses una infinitat de caramels i llepolies. La comitiva va donar inici en la font de les Granotes, i va anar Alicia Pallardó Benavent, fallera major de Torrent, al costat de la seua cort d’honor, l’encarregad­a d’obrir la cavalcada. La desfilada va finalitzar, com tots els anys, al parc de Moralets, on es trobava l’alcalde Jesús Ros i el regidor de Festes, Pascual Martínez.

La falla Sant Roc va ser l’estrela de la nit fent doblet i aconseguin­t l’anhelat primer premi, tant a la crítica com a la comparsa. D’altra banda, la falla Antoni Pardo va destacar amb la seua carrossa llogada, guanyant el primer premi d’aquesta modalitat; i la falla Avinguda es va alçar amb el primer premi de carrosses confeccion­ades.

Premis a la crítica

– Primer premi falla Plaça Sant Roc Gómez Ferrer

– Segon premi falla Sant Valerià

– Tercer premi falla Avinguda

– Quart premi falla Ramón y Cajal

Premis de comparsa

– Primer premi falla Plaça Sant Roc Gómez Ferrer

– Segon premi falla Avinguda

– Tercer premi falla Sant Valerià

– Quart premi falla Ramón y Cajal

Premis carrosses llogades

– Primer premi falla Antoni Pardo

– Segon premi falla Poble Nou

– Tercer premie falla Nicolás Andreu

Premis carrosses confeccion­ades

– Primer premi falla Avinguda

– Segon premi falla Ramón y Cajal – Tercer premi falla Plaça Sant Roc Gómez Ferrer

Fulles de llorer i brillants

Els fallers i falleres es van reunir diumenge a la vesprada en la sala d’actes de l’ajuntament per a rebre una de les recompense­s més esperades: els bunyols de fulles de llorer i brillants; unes insígnies que reconeixen els mèrits acumulats dels fallers i falleres en el transcurs dels anys i la seua implicació en el món de les falles. La fallera major de Torrent, Alicia Pallardó, acompanyad­a de l’alcalde Jesús Ros, va ser l’encarregad­a d’entregar els bunyols als fallers i falleres de les diferents comissions, que van rebre el bunyol d’or i fulles de llorer, de Junta Central Fallera de València, i la torre d’or en fulles de llorer i brillants, per Junta Local Fallera de Torrent.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain