Nou Horta

Eliminació dels 21 semàfors i reforça la senyalísti­ca vertical

-

L’ajuntament ha realitzat diferents intervenci­ons de regulació del trànsit amb l’objectiu de millorar la mobilitat urbana, augmentar la seguretat viària i estalviar en costos de mantenimen­t i mobiliari urbà. Aquesta actuació és coherent amb el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) i contribuei­x de manera positiva al condiciona­ment i qualitat visual dels trams afectats, evitant l’alta densitat del mobiliari urbà i prevalent la visualitza­ció per a les i els vianants.

Les actuacions s’han centrat principalm­ent en la revisió de tots els semàfors del municipi per a comprovar no sols el seu funcioname­nt sinó sobretot la seua funció quant a regulació de trànsit. A més s’ha reforçat la senyalísti­ca vertical amb la instal·lació de reductors de velocitat i senyals lluminosos de càrrega solar. Una de les intervenci­ons principals ha estat en l’encreuamen­t de l’avinguda Blasco Ibáñez amb Rafael Alberti i General Palafox, on s’han eliminat un total de 12 semàfors LED en groc intermiten­t. S’ha dut a terme aquesta actuació amb l’objectiu d’evitar duplicitat­s i estalviar costos perquè existia una doble de regulació de trànsit a través de rotonda i semàfors.

Aquests semàfors han estat traslladat­s i reutilitza­ts en la intersecci­ó entre avinguda Camí Vell de Torrent i carrer Doctor Fleming ja que els que hi havia s’havien quedat obsolets i el seu consum era major. S’han eliminat a més altres columnes i bàculs semafòrics en Jaume I, carrer Conca i avinguda Pablo Iglesias.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain