Nou Horta

Creació d’un ‘market place’ per a impulsar la venda online del xicotet comerç

-

Com a activitat promociona­l del nou projecte de ‘marketplac­e’, prompte es posarà en marxa el sorteig de 80 bons per un valor de 300 euros cadascun entre les persones que realitzen les seues compres en el comerç local del municipi, i que serviran per a gastar en els propis establimen­ts de la localitat. Així, es destinarà un total de 24.000 euros sol en esta primera activitat de promoció dels comerços locals.

Segons explica l’alcalde, Guillermo Luján, “la pandèmia del Coronaviru­s ha accelerat el canvi de paradigma en el nostre sistema econòmic, i sobretot en la manera de comprar de tots nosaltres. Per això -indica Luján, és necessari que el nostre teixit comercial duga a terme una revolució estructura­l que li permeta situar-se a l’avantguard­a i competir, i per a això hem d’ajudar-los a pujar-se al carro de la venda online. Això -recorda l’alcalde- sens dubte, només serà possible sumant esforços, d’ací la importànci­a que aquest projecte es materialit­ze conjuntame­nt amb ACODA, ja que aquest col·lectiu encarna la idea d’arribar més lluny creen sinergies i sumant esforços”.

Per part seua, des d’ACODA plantegen que l’associació del comerç local d’Aldaia “està en disposició de liderar un procés de transforma­ció del xicotet comerç de la localitat cap a la venda electrònic­a, el ‘ecommerce’, i comptem amb el suport d’un soci de prestigi per a abordar este salt a la venda a través dels mitjans digitals, com és MRW, una empresa de reconeguda solvència en el món de la logística, que en aquest cas ens aporta tot aquell coneixemen­t, a més del suport tecnològic en màrqueting agrupat, perquè este projecte cresca i ens done la possibilit­at d’afrontar junts els reptes de present i de futur en els nostres negocis”.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain