Nou Horta

Alfafar inicia la formació per a afavorir la inserció laboral en les noves aules homologade­s

-

L’Ajuntament d’Alfafar inicia dilluns que ve l’activitat a les aules de formació municipals després d’obtindre l’homologaci­ó per part del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA). Després de superar els controls necessaris, aquest espai de formació, situat al carrer Mariano Benlliure 25, entren a formar part del Registre de Centres i Entitats de la Formació Profession­al per a l’Ocupació. Aquesta homologaci­ó significa que les aules poden acollir la impartició de certificat­s de profession­alitat vinculats al Catàleg Nacional de Qualificac­ions Profession­als, a més d’altres accions formatives. Inici de l’activitat formativa Dilluns que ve 15 de juny donarà principi la primera activitat formativa impulsada des de l’Agència de Desenvolup­ament Local (ADL). El taller “Cerca d’ocupació a través del mòbil” té com a objectiu facilitar eines eficaces per a la cerca d’ocupació.

Les persones participan­ts treballara­n la gestió del compte de correu i les seues funcions bàsiques per a l’enviament de candidatur­es a ofertes de treball, a més coneixeran les aplicacion­s bàsiques més efectives per a la cerca d’ocupació. El taller, de sis hores de duració, comptarà amb una sessió addicional de reforç.

Per a participar en aquestes sessions, que es desenvolup­aran durant juny i juliol, les persones aspirants hauran de contactar amb l’ADL en el telèfon 96 318 24 48.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain