Nou Horta

Piscina lúdica amb aforament limitat i mesures de seguretat

El dimarts 30 de juny donarà inici la nova temporada de la piscina lúdica d’Aldaia marcada pel reforç de les mesures de seguretat i higiene

-

La piscina lúdica d’Aldaia va obrir les portes amb una nova temporada estival que ve marcada per les restriccio­ns a causa de la COVID-19. En este sentit, una de les principals novetats del 2020 en este recinte municipal és la limitació de l’aforament com a mesura de prevenció davant el Coronaviru­s. Així, les entrades només es poden adquirir amb cita prèvia a través del portal web municipal, amb l’objectiu d’evitar aglomeraci­ons en els accessos al recinte.

Reforç de les mesures de seguretat i higiene

Seguint les directrius marcades pel reial decret del Govern d’Espanya sobre mesures de seguretat en la desescalad­a, es realitzen dos torns diaris, un de demà de 10.00 a 14.30 hores, i un altre de vesprada de 15.30 a 20 hores, la qual cosa facilita, d’una banda, la realitzaci­ó de tasques de neteja i desinfecci­ó de les instal·lacions entre les dos franges, i d’altra banda, facilita l’accés a la piscina de més usuaris, compensant així la reducció de l’aforament. Així mateix, s’ha habilitat una única entrada al recinte, les dutxes s’han transforma­t en individual­s per a facilitar la distància social, i es prendrà la temperatur­a a tots els usuaris en el moment de l’accés al mateix.

En la mateixa línia, i amb l’objectiu de previndre qualsevol risc innecessar­i, aquesta temporada no es poden utilitzar les zones de jocs comuns, i els vestuaris estaran tancats, encara que els banys sí que estan disposats per al seu ús amb un reforç de la neteja.

El regidor de l’empresa pública Aldaia Pròxima, José Martínez Luna, destaca l’esforç que s’ha fet “per a adaptar aquestes instal·lacions a les recomanaci­ons sanitàries i de seguretat derivades de la COVID-19, i poder oferir així un servei amb totes les garanties per a les persones usuàries”.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain