Nou Horta

Aldaia promociona el seu comerç local amb el sorteig de 80 targetes de 300 euros

-

Aldaia mou fitxa per a potenciar el seu comerç local després de la crisi del Coronaviru­s.

D’esta manera, l’Ajuntament, ACODA i l’empresa MRW han unit esforços per a posar en marxa una plataforma de comerç digital ‘marketplac­e’ (mercat electrònic) que naix amb l’objectiu d’impulsar la venda directa online del xicotet comerç del municipi. Com a primera acció de promoció d’este nou sistema de venda en el municipi, naix la campanya “Comprar a Aldaia té premi”, presentada en un dels comerços participan­ts, i a través de la qual se sortejaran 80 targetes de 300 euros cadascuna per a gastar en els comerços locals associats d’ACODA.

Així, el president d’ACODA, Miguel Quiles, explica que “per cada compra que es realitze en els comerços locals que s’hagen adherit a esta campanya, s’obtindrà un tiquet per a participar en el sorteig d’estes targetes de 300 euros cadascuna, que es podran gastar posteriorm­ent en els propis comerços associats”.

L’alcalde del municipi, Guillermo Luján, insisteix que “la crisi del Coronaviru­s ha accelerat els canvis en la manera de comprar al nostre país, i ara la via online és la que més està creixent, per això hem de crear sinergies i treballar units perquè el nostre comerç local es puge a aqueixa ona i puga competir dins d’aquest nou paradigma, la qual cosa seria una fantàstica notícia per a l’economia del nostre poble”.

Per la seua part, des de MRW animen als comerciant­s “a sumar-se a aquesta campanya”, ja que “és una oportunita­t molt eficaç de donar a conéixer els seus productes, i a la ciutadania “a registrar-se en la web www. compraldai­a.com el nou portal marketplac­e on podran gaudir de totes les novetats i oportunita­ts que els brinden els comerços d’Aldaia, a més de validar els tiquets per a participar en el sorteig de les 80 targetes de 300 euros”.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain