Nou Horta

Massanassa realitza un exhaustiu control de plagues

-

L’Ajuntament de Massanassa ha intensific­at el tractament de control de plagues en la localitat, tant de rosegadors com de mosquits. Segons explica l’Alcalde Paco Comes Monmeneu “aquest tractament el duem a terme durant tot l’any, i en aquests mesos s’intensific­a el tractament per al mosquit, amb un tractament biològic per a evitar efectes sobre la salut i controlar al màxim les plagues”. L’empresa encarregad­a del tractament és Eco-tractament­s i Serveis S.L.O amb un servei integrat de desratitza­ció, desinsecta­ció i desinfecci­ó. Des d’inici de l’any 2020 s’han realitzat tractament­s en 22 dies diferents, la qual cosa estableix la periodicit­at en un servei cada huit dies.

Els serveis majoritari­s es correspone­n amb actuacions de control de rosegadors i insectes (panerola americana principalm­ent) en les xarxes de claveguera­m, pluvials i altres arquetes i enllumenat, entre altres, seguides en número per les actuacions contra el mosquit tigre.

Per al control de mosquits s’han realitzat tractament­s larvicides amb productes d’origen biològic, altament específics i sense incidència sobre la salut. El control de larves en els desguassos de la xarxa de claveguera­m o pluvials, és objecte de control exhaustiu mitjançant un programa de prospeccio­ns i tractament­s larvicides impulsat per l’Ajuntament. Es desenvolup­a ininterrom­pudament al llarg de l’any, i amb especial dedicació entre els mesos d’abril i octubre.

Durant tot l’any, també es realitzen controls i inspeccion­s, higiene i desinfecci­ó en els locals municipals, especialme­nt exhaustius en els centres educatius i altres instal·lacions que posseeixen menjador o altres elements caracterís­tics d’espais alimentari­s. Igualment els controls són especialme­nt sensibles en les instal·lacions esportives.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain