Nou Horta

Torna el Cicle de Música amb totes les mesures de seguretat

-

L’Ajuntament d’Almàssera a través de la Regidoria de Cultura ha presentat la nova edició del Cicle de Música que ocuparà tots els divendres del mes de setembre a les 19:30 hores al pati de l’Ajuntament. La situació social provocada per la crisi de la COVID-19 ha fet que es desenvolup­e aquesta cinquena edició amb estrictes mesures de seguretat, com és el control de l’aforament, l’ús obligatori de mascareta i distància interperso­nal. Obrirà esta edició, el 4 de setembre, la mezzosopra­no Adriana Mayer i el viola i l’arxillaüt Juan Carlos de Mulder, amb una actuació de música del Renaixemen­t amb cançons i glosses del Segle d’Or espanyol (finals del s. XV a finals del s.XVII).

El divendres 11 de setembre el pati de l’Ajuntament comptarà amb la presència del ‘Sextet Cassual

Brass’, format per professors de diferents conservato­ris de la Comunitat Valenciana. El seu espectacle “Els nostres records”, amb les adaptacion­s de diferents estils de temes del segle XX i XXI, faran recordar al públic altres temps no molt llunyans.

La música flamenc fusió, de la mà de la cantant Paula Domínguez i dels músics Carlos Torijano i Paco Escudero, acompanyar­à els espectador­s la vesprada del 18 de setembre. Domínguez és coneguda per les seues diferents facetes musicals i la participac­ió en programes de televisió com “Tu cara me suena”, “El Hormiguero” i “La Voz”, on es va donar a conèixer a nivell nacional.

Tancarà aquesta edició el 25 de setembre ‘Las Chicas del Gospel’. La formació musical traslladar­à al pati de l’Ajuntament la música gospel, entre la que trobarem els principals temes d’aquest estil, bandes sonores inoblidabl­es, versions de música pop o música en espanyol.

Aitor Ramon, Regidor de Cultura, comenta que “des de l‘Ajuntament tenim el compromís de recolzar i fomentar la cultura i la seua divulgació al nostre poble”. “És un privilegi comptar amb aquests grans artistes i seguir treballant per fer d’este Cicle de Música d’Almàssera un referent musical entre els pobles del voltant”. Ramon Puchades, Alcalde de l’Ajuntament d’Almàssera, comenta que “aquesta edició és més necessària que mai, a banda de segura, per donar suport a la cultura i posar-li música a esta situació sanitària que ens ha llevat l’alegria en algunes ocasions”. Puchades afegeix que “durant el confinamen­t hem recorregut a la música, a casa o als balcons, per traure’ns un somriure; ara és el moment d’estar també al costat d’eixos artistes que ens han acompanyat”.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain